tirsdag den 6. november 2012

RitaSå kom hun, den lille Rita. En uge forsinket. Men, da hun besluttede sig for at komme, var det tilgengæld med ekspres-fart. Et par timer med vandafgang og sporadiske lette veer. Et par timer med veer af den slags der rigtig bider, tre kvarter på fødegangen...... og så stod vi med et lille nyt liv i armene.
Hele familien, også Rita er rendt ind i en dum gang forkølelse og det er lidt trist når man gerne vil bruge kræfterne på noget andet.! Men, ellers har vi alle det godt, den lille stump vokser så fint. Den store kæmper lidt med at finde sig til rette i storesøster rollen. Det er ikke helt uden reaktioner, men det ville næsten også være for godt til at være sandt. Så, alt i alt har vi det godt.
Med både en stor og en lille i huset er der ikke meget tid til strikketøj og syning, så de sidste par uger har alt været lagt på hylden. Jeg glæder mig til at komme igang igen, men mon ikke der går et par uger endnu :-)

16 kommentarer:

 1. Stort, stort tillykke! Og god bedring til jer alle.

  SvarSlet
 2. Stort tillukke. Sikke er fint navn til en fin lille pige

  SvarSlet
 3. Tillykke med skønne Rita. Det er så fint og skrøbeligt at stå med sådan en lille størrelse ... Men tiden flyver og der bliver tid til krea engang igen ;-)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke, vores lille Julius er allerrede bleve 3 måender, og jeg følger at der er nogle der har stjålet tiden fra os. Så nyd det, Krea eller ej;-)

  SvarSlet
 5. Tillykke!! Hvor ser dine tøser dejlige ud på det billede! Og godt navn du har valgt! jeg syns det med navne er VILDT svært!

  SvarSlet
 6. Stort tillykke - dejligt navn i har valgt :D

  SvarSlet
 7. Stort tillykke og smukt navn (0:

  SvarSlet
 8. Stort tillykke. Sikke stolt storesøster ser ud <3

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med lille skønne rita (og følsom storesøster). Her har vi også en storebror der lige skulle finde ind i rollen. Og faktisk også et styks snottet baby... Giver ligesom lige en ekstra udfordring når der skal ammes;)

  Krea når vi nok, nu skal der bare nydes babyer:)

  Kh

  SvarSlet
 10. Tillykke med den lille Rita - dejligt, at alt går vel hos jer :-)

  SvarSlet
 11. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...