søndag den 30. september 2012

Weekend.
-Ester har aldrig været den store perleplade-pige, hun har simpelthen syntes at tegne hygge nusseri var kedeligt. Men det sidste halve år har hun virkelig taget revanche. Pludselig var tusserne helt slidt ned, så vi har været ude og købe en hel stribe nye.
-Efter at børnehaven har været i Danmarks akvarium, er der blevet snakket fisk herhjemme. Så i går fik Rasmus og Ester flækket det her fine akvarium sammen.
Vi har spist kanelsnegle og drukket varm kakao.
-Jeg vågnede en time tidligere end resten af familien i morges. Det sker ellers aldrig! Så det blev nydt i fulde drag, med stearinlys, tændt brændeovn og gang i symaskinen. Det blev til et lille pusle-underlag til pusletasken og et par leggings til Ester. Jeg blev rigtig træt af at spendere penge på leggings der havde hul på knæet allerede første dag i brug. Derfor har jeg syet de her i tyk rib og så krydser jeg bare fingre for at de holder lidt bedre.
De er allerede godkendt af brugeren. Til gengæld er Ester slet ikke pjattet med at man tager billeder af hende...... derfor det lidt skæve, sære billede der også afslører nullermændene under bordet :-) 

5 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...