torsdag den 11. oktober 2012

Brokkemåsen

Ja, det er mig. Som at der er en brokkemås. For et par dage siden fik vi brænde hjem. Vi kører udelukkende på brændeovn, så det er ret vigtigt at brændet er prima kvali. Brændemanden havde lovet mig at det var rigelig tørt. Det var det så bare ikke alligevel. Så nu er der stablet brænde op til tørre inde i huset. Og jeg ville egentligt syntes at det så mega boligblads hyggeligt ud, hvis ikke det var fordi det er stablet op under mit arbejdsbord og gør syning noget nær umuligt.
Jeg laver overspringshandling fra babytæppet og gik lidt impulsivt igang med et halstørklæde i patentstrik. Patentstrik vejledning fandt jeg her. Det er super fint og fluffy, strikket i noget gammelt garn jeg havde liggende fra Stof og Stil. Og jeg ville være super glad hvis lige at maskerne havde lagt sig lidt pænere og mere jævnt.
I det hele taget er meget godt og dejligt herhjemme og alligevel går jeg rundt og er små-knotten, tudeklar og brokkemås agtig. Man kan undres, men det handler nok bare om at jeg er spræng gravid. Det har ikke været den store forhindring, indtil for en lille uge siden. Pludselig skal jeg trille mig om på siden for at komme ud af sofaen, jeg skal tisse HELE tiden ( som i at jeg har fået udslæt på hænderne, fordi de bliver vasket så tit ) Og jeg er bare træt af at ture ud af huset føles som en ørkenvanding og jeg efterhånden er bange for ikke at nå hjem uden at vandet går i køen i Netto eller lign.
Jeg er på den ene side helt klar til at det skal ske og på den anden side så ved jeg jo også at roen vi har nu er dyrebar. Hver en lille ændring i min krop bliver registreret og taget som et tegn. I nat vågnede jeg af en ve. Derfra lå jeg bare og ventede og mærkede efter. Men det var hvad det blev til..... EN VE. Det er sku frækt. 
Rasmus er sød, han kan godt forstå at jeg er træt i skroget. Han varter gerne op. Men manner hvor ville jeg ønske at han kunne tisse for mig !

3 kommentarer:

 1. Hyggeligt indlæg :) Det er okay at brokke sig lidt, når man er højgravid ;)

  Hvad er terminen mon, hvis du har lyst at fortælle det?

  God fødsel!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er utroligt ik? Ren afslapning og lov til at ligge på sofaen og kommandere ville jo normalt være en gave. Men når det er ufrivilligt, så bliver man ligepludselig knotten over det :-)
   Jeg har termin på Onsdag, så der er ikke længe til. !

   Slet
  2. Jo, husket det tydeligt - man føler sig lidt rastløs og fanget i sin egen krop - det gjorde jeg i hvert fald. Selvom jeg på mange måder nød at være gravid var det også ok at det fik en ende ;) Og så glæder man sig jo til at møde det her lille ny væsen :)

   I øvrigt rigtigt dejligt billede af maven med tæppe!

   Kh. Mirjam

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...