mandag den 20. august 2012

Udvidet ferie

Ferien føles lidt som om den er blevet udvidet. For selvom Rasmus og Ester er begyndt på arbejde og i børnehave igen, så er jeg hjemmegående indtil babyen kommer. Ferien udvidede sig også til bloggen. For nærmest ligemeget hvor lidt jeg har lavet om dagen, er jeg helt i hegnet af træthed om aftenen. Og så bliver bloggeriet tilsidesat og fjerneren bliver opprioriteret. Men i får lige en billed opdatering af hvad dagene byder på herhjemme for tiden.

 Ester har smidt sine sutter. Vi tog en tur til tivoli og hængte dem på et træ der. Første nat var rædselsfuld og jeg blev nødt til at tage mig en tudetur da hun lignede en nakoman på afvænnning. Rystende og fuldstændigt grådkvalt! Men nu har hun accepteret og der bliver sjældent spurgt til sutten.

 Da hun havde hængt sutterne på træet fik hun lov til at vælge ud fra alle tivolis slikkepinde.

 Vi har hygget med dejlige venner i sommerhus. Til tider meget onkel-morfar agtige venner :-) Eller Poul Thomsen :-)

 Ester er lige så stille ved at lære at skrive sit eget navn. En dag blev det skrevet i mango-skaller.

 Og da vi var igang, snakkede vi navne til den nye baby. Rita er indtil videre det alle i husstanden kan blive enige om. Jeg er meget til Bitten, men det får jeg ALDRIG trumfet igennem.! Ester har været meget til Smukke Sally, men nu er Rita virkelig vokset på hende.

 Vi har hygget med pindsvineparret der bor i vores have. Det er så hyggeligt at de tøffer rundt om aftenen. Men lidt ærgeligt at Ester altid sover når de er fremme.

 Jeg har så meget optur over det her babytæppe jeg er igang med at strikke. Jeg har aldrig før strikket så meget mønster og syntes det er for vildt at det lykkes. Jeg var gået igang med et andet, men syntes at det blev noget knudret grimt noget. Men så fandt jeg den her opskrift i Stog og Stil og gav det et skud. Tror faktisk på at det når at blive færdigt.

 Hynder hæklet i Zphagetti er knap så vellykkede. Det er bare vandvittigt svært. Men nu har jeg fundet en opskrift jeg kan følge og er lidt spændt på om det lykkes.
Vi har fået malet vores bryllupsgave. En masse familie og venner havde til vores bryllup slået sig sammen og splejset til et skur. Det har stået umalet et stykke tid, men nu er det endelig blevet malet. Og det pynter så meget.

2 kommentarer:

  1. Rita er et virkelig fint navn. Jeg håber, at det bliver ved med at vokse for jer:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt med god respons på Rita. Ester har ligesom besluttet at det er en Rita, så det bliver noget af en kamp hvis vi ombestemmer os :-)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...