søndag den 13. februar 2011

"Lav noget farverigt til dig selv" weekend.

Okay, weekenden er ikke færdig endnu, men derfor kan jeg jo godt lige vise det symaskinen har produceret indtil videre.
Det er blevet til en mulepose, med lomme. Egentligt er jeg rigtig glad for selve udformningen, der er lidt alla de gamle kernelæder tasker. Men jeg er ikke helt tilfreds med selve syarbejdet. Men, man er vel altid sin egen værste kritiker. :-)
Jeg tror ihvertfald at den skal prøves af på arbejdet imorgen.Jeg har også fået lavet et lille halstørklæde, med store orange tern på forsiden og små brune prikker på bagsiden. Det skal holdes sammen i nakken af to knapper, som dog ikke er kommet på endnu. Men jeg kan rigtigt godt lide det med at det ikke skal vikles rundt og bindes.
Jeg syntes altid at det er svært med ting til mig selv, for jeg bliver så selvkritisk at det ikke er rart at gå rundt med. Men, jeg krydser fingre for at kreationerne alligevel kommer til at blive brugt.

6 kommentarer:

 1. Den mulepose er da bare blevet rigtig fin. Og hvor jeg ser den fra ser den bare flot ud!
  Forsat god arbejdslyst.

  KH

  SvarSlet
 2. I love this bag! The pocket on the front is so cute.

  SvarSlet
 3. Tror du har ret i, at man er sin egen værste kritiker...jeg synes i hvert fald det du har syet er super flot. God idé med knapper på tørklædet. Har du lavet det kvadratisk eller hvordan? Måske man kan få et billede at se af tørklædet, når du har det på?

  SvarSlet
 4. Sikke noget flot stof du har fået lavet taske af. tihi....

  SvarSlet
 5. Tak for søde kommentarer :-) Lise: Ja, det er fint ik ? Te he.....!
  Malene: Jeg har stadig ikke fået sat knapper i, men når det sker, så skal jeg nok lige komme med en lille forklaring og et billede til.

  SvarSlet
 6. det er virkelig flot det du har lavet!
  og lækkert at lave noget til sig selv :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...