søndag den 20. maj 2012

Ahhh sommerweekend.
Øjh hvor er den blevet nydt weekenden, i fulde drag. Vi har grillet, plantet blomster, fået hængekøje op, besøgt venner, hængt ud med søster og nevø og så har vi også lige nået 3 loppemarkeder.
Det lykkedes at få fingrene i et lille fad ( det er nok oprindeligt et askebæger ) en platte, 130 vintage knapper ( til 1 kr stykket ) en kold dåse ( og jeg manglede lige præcis en i denne størrelse, så nu er alle mine melsorter dækket ind ), en trappestige til køkkenet ( som der ærgeligt nok er boret et hul i, men det går nok ) og ikke mindst en bikube sukkerskål. Det er lidt en længere historie med den sukkerskål. Min veninde fandt sådan en i sin mors gemmer for flere år siden og jeg blev helt pjattet med den.. Jeg ved ikke helt hvorfor, for køn er der egentligt forkert at kalde den. Men den går alligevel bare lige i hjertet på mig. Så da den stod på loppemarked idag, til 15 kr og bare ventede på mig, blev jeg helt fjollet.!
Håber alle andre også har haft en skøn weekend. Herhjemme har vi det ihvertfald lidt stramt med at arbejdet kalder imorgen.

1 kommentar:

  1. Sikke nogen skønne fund!!!
    Tænker at hvis du "mangler" en wiinblad urtepotteskjuler så har jeg én af slagsen som jeg har til salg/bytte :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...