søndag den 27. marts 2011

Jeg har lynende travlt, men jeg ta'r den med ro!

En tur i Stof og stil igår, gør at jeg nu har endnu mere lynende travlt end ellers. Projekterne hober sig op og jeg er nok sådan en der syntes at alt skulle have været færdigt igår. Men jeg tager den med ro... det skal jeg jo.
Men en lille nederdel til Ester blev det til igår. Blå med hvide prikker og næsten neongule tittekanter ved lommerne. Jeg er pjattet med den og tænker at jeg måske skulle lave en til mig selv også. Dog med et lidt andet snit :-) Et par forårs halstørklæder er også under konstruktion. Et til mig og et til Ester. I får flere billeder når stoffet engang er klippet. Planen er at de skal laves af harlequin tern ( det hedder det.... ik ? ) 


4 kommentarer:

 1. Iiih. Sikke en fin nederdel! Rigtig flot farvekombination. Og sikke fint den lille model poserer ;-)

  SvarSlet
 2. Tak Asli. Det er bestemt ikke nemt at få damen til at stå stille. Tror faktisk det er første gang det er lykkedes :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare sød den nederdel. Hvor har du mønstret fra, hvis jeg må være så fræk at spørge?

  SvarSlet
 4. Det kan du tro du må. Jeg har ikke syet ud fra et egentligt mønster. Det er bare et firkantet stykke stof, ca dobbelt så langt som taljevidden. Lommerne er klippet lidt på gefühl ( eller hvordan man staver det :-) ) Hvis du vil have lidt hjælp så sig endelig til !

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...