onsdag den 30. marts 2011

Hjemmedag.


Phew, tænk at man kan have så travlt når man er sygemeldt. Jeg troede at det var meningen man skulle ligge på sofaen og kede sig. Istedet har jeg flintret rundt til møder, læger, fys'er, prøvet at overholde diæt og huske pillekure. Idag skal jeg ikke lave noget, andet end at pakke til weekend-tur der begynder imorgen. Og det er skønno. Måske jeg når at sy Esters halstørklæde færdigt. Det er ikke blevet helt som jeg havde håbet, men jeg satser på at det alligevel bliver fint. Og ja... jeg ved godt at ternene ikke sidder helt lige på hinanden. DE VIL BARE IKKE !!! :-)

3 kommentarer:

 1. NEJ hvor bliver det et lækkert tørklæde! Jeg er blevet ret vild med de her grafiske mønstre!

  Men jeg kom egentligt forbi for at sige at jeg kunne se at du var læser af min gamle blog, som jeg netop er ved at lukke. Så jeg håber på at jeg kan lokke dig med over i de nye rammer

  find mig her
  www.kundikkedarer.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Kære Line

  Ja, de kan virkelig drille, de dersens tern..
  Tusind tusind tak for de fine strikkeopskrifter - jeg sender dem straks videre til svigermor, som er min pusher i strikkede børnesager.
  Håber din arm har det bedre, og at det kan lykkes for dig at slappe af.

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 3. Sarah: Tak skal du ha. Jeg tjekker da lige op på din nye blog.
  Anna: Dejligt at det er nået frem og fantastisk at have sådan en strikkemaskine i baghånden. :-) Jeg har også fået Esters bog helt færdig nu. Lamineret blev den endda ... Og pakket ind som gave. Den er lige i øjet :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...