onsdag den 23. marts 2011

En gang til for Kong Hans.

Så tager jeg lige en tur til. Ikke for kongens skyld, men for min egen. Endnu engang er jeg blevet sygemeldt med dårlig arm. Armen havde det ellers bedre, lige indtil jeg i et kort sekund ikke tænkte mig om og slog katten af tønden sammen med Ester. Siden da er det bare blevet værre og værre. Det er ikke fordi jeg skal brokke mig over tid alene i stilhed med mig selv. Men jeg er ikke god til at takle uvisheden om hvad der kommer til at ske og jeg er bestemt heller ikke god til at der bliver sat begrænsninger, at der er ting jeg ikke kan og må. men jeg prøver at se det fra den positive side og tænker at jeg skal nyde foråret hjemme i vores lille have.
Sygemeldingen blev skudt igang med en hyggeeftermiddag sammen med Ester. Et lille mellemmåltid udviklede sig til små melon-skibe med flag-sejl. Ester elskede det... nogengange er det fantastisk hvor lidt der skal til :-)

6 kommentarer:

 1. Kjedelig når kroppen svikter.
  Men du får kose deg hjemme med lille Ester.
  God bedring til deg.

  SvarSlet
 2. Jeg synes at det lyder godt at prøve at få det bedste ud af sygemeldingen. Ønsker dig god bedring og fornøjelse med det.

  Hvor er det et sødt billede af din datter :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Surt show :-s Jeg håber, at du snart er fuldt funktionsdygtig igen.

  Skønt at lege med maden :-D

  SvarSlet
 4. Hej Line

  Rigtig god bedring med din arm. Det er frygtelig træls, når ens krop ikke kan følge med i det tempo, man gerne vil have - jeg har også et dårligt håndled, som til tider går helt amok - og så kan jeg altså ingen ting med den hånd, og det kan drive mig til vanvid. Der er en limstift på vej til dig - så kan du glæde dig over det;-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 5. God bedring med armen... og pas på dig selv!

  SvarSlet
 6. TAK for søde syge-tanker... jeg er sikker på at de virker helbredende :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...