lørdag den 19. marts 2011

Lørdags nydelse

Lørdagen er blevet tilbragt med ekstra meget nydelse. Vi havde så meget brug for bare at være sammen og skappe af, at vi ryddede kalenderen og bare gjorde lige det vi havde lyst til.
1: Ester er blevet introduceret til limens verden. Det var populært :-) Specielt sjovt at lime perler på.
2: Tur til Roskilde. Far Rasmus viser hvordan man ror sådan et vikingeskib. Nu vi var der smuttede vi også forbi domkirken. Der voksede mit hjerte sig lige et hak større, da jeg fik øje på kannikestolene. Ja, man skal nok være lidt historie-nørdet for at falde i svime over nogle gamle gamle stole..... men så ved i også det om mig :-)
3: Aftenens projekt. I et helt år har jeg haft planer om at lave en bog til Ester med billeder af alle os der er omkring hende. Da jeg den anden dag snakkede med min søster, fortalte hun at hendes nu 6 årige dreng sover med sin om natten. Den fik han da han skulle i vuggestue. Ja, så blev jeg altså nødt til at komme igang. Den dag de kan lave en lim der IKKE får papiret til at krølle, så klapper jeg i mine små hænder. Jeg håber at jeg kan laminere mig ud af problemet og det så ikke bliver så meget at se. Så, nu mangler jeg bare en lamineringsmaskine. :-)

8 kommentarer:

 1. Kære Line

  Ja, jeg er også bagud med det projekt - billederne hober sig op, det er frygteligt!
  Der findes faktisk en papirlimstift, der ikke krøller papiret - og den bruger jeg altid. Den hedder Tombow og jeg køber den her: http://www.avformshop.dk/limstifter_tombow_limstifter-c-10535_39026_39035.html

  Jeg har forgæves forsøgt at finde onion møsntret på sømandstrøjen (den strikkede gule). Mon du ved, hvor jeg kan få fat på det? Jeg har google og googlet men kan ikke finde forhandlere, der sælger strikkeopskrifterne.
  Håber du kan hjælpe.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Hej Anna. Ejh du er bare spræng fyldt med gode råd :-) Tusind tak.
  Jeg kan ikke huske hvilken butik jeg købte mig i. Men hvis du sender din adresse, vil jeg gerne sende dig en kopi. Linebekker@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Hej Line

  Tusind tak - sender dig fluks en mail:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 4. Hej Line,
  Det lyder som en dejlig måde at tilbringe sin lørdag på...det er altid sjovt at opleve når de små stifter deres første bekendtskab med nye ting:-)
  Det er en super god ide med sådan en bog - skulle det volde for mange problemer med limen, så kan man altså også betale sig fra det online...jeg har på www.fidipus.dk lavet en super fin bog til Oscar som du kan se på min blog (efter ide fra Ulla (Lullaby og Lala)).

  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hej Malene.
  Tak for tippet.... Jeg tror dog stadig at jeg fører min ide med den hjemmegjorte ud i livet.... krøllet eller ej :-)

  Kh Line.

  SvarSlet
 6. Hej Line
  Det ser ud til, at det bliver en rigtig fin bog, du er i gang med :-)

  Mht. limen der krøller papiret, så kan man også sætte tingene sammen med dobbeltklæbende tape. Det krøller heller ikke papiret. Jeg køber det billigste jeg kan få fat i (hos biltema af alle steder). Faktisk skal jeg til Malmø i dag og bl.a. forbi biltema, så jeg kan sagtens lige købe en rulle til dig? Bare mail mig din adresse på aslisorup@gmail.com, hvis du er interesseret :-)

  SvarSlet
 7. Hej Asli. Hvor er det sødt af dig. Anna har tilbudt at sende mig en limstift der skulle du, så jeg tror jeg prøver med den. Men tak for tilbuddet og rigtig god tur.

  SvarSlet
 8. Helt okay. God fornøjelse med projektet :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...