lørdag den 8. januar 2011

Jeg er gået i stå

Tidligere på ugen spurgte min søster om hun måtte låne Ester fra lørdag til søndag. Sådan et tilbud siger man ikke lige nej til. Så vi er simpelthen alene hjemme.
I mit hoved har der været store planer for hvad alt den alene tid skulle bruges til, men når tiden så er kommet..... så går jeg i stå. Jeg skulle pakke stof til folk der har købt, lave give-away, sy, strikke og en masse andet. Men der sker ligesom ikke rigtigt noget for mig idag, alt står stille. Nu kapitulerer jeg og ligger mig med en bog. Så må alt det andet vente til imorgen.
Jeg håber at alle i kreative derude får en meget mere  produktiv lørdag aften end mig.

4 kommentarer:

 1. Hej Line.. Har lige været inde at se dit stof-salg... Ville du være interesseret i at bytte..
  Jeg er interesseret i nr. 1, 5, 7, 11, 15
  Kig forbi hos mig under siden butikken

  SvarSlet
 2. Den forbandelse rammer osse mig i ny og næ! Til gengæld så er jeg mega kreativ når jeg ikke har tid til at være det :) Rigtig god lørdag!

  SvarSlet
 3. Jamen hvor tit har du tid til at lægge dig med en bog? Hvor tit kan du bare slippe tøjlerne/ansvaret? jeg kan ikke ret tit og når jeg så kan, så slapper jeg af! Og du gør nok det samme ;)

  SvarSlet
 4. Lise: Jeg tænker lige over det og vender tilbage.
  Mejse: Det er lige præcis sådan jeg har det. Og så kan jeg bare ikke finde ud af at slappe af, når muligheden byder sig
  Anne: Du har fuldstændigt ret, der sker bare et eller andet med mig når jeg har for meget tid.... så bliver jeg stresset over alt det jeg gerne vil nå og kan ikke finde ud af at slappe af. Måske jeg skulle øve mig lidt :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...