lørdag den 8. januar 2011

Lille indkøbsnet


    Så kom jeg alligevel igang idag, selvom jeg troede at alt kreativitet havde forladt mig. Grundstrukturen til det lille indkøbsnet er fundet hos Purl bee . Jeg har ændret lidt på det for at få det til at passe til garn og nål og gjort det mindre, så min arm ikke stod af inden jeg blev færdig. Jeg har faktisk ville lave det i lang tid, men har afholdt mig fra det pga. min manglende kendskab til hækleopskrifter... den her er også på engelsk. Men opskriften er så enkel at man ret hurtigt kan lure den ved at kigge på billederne.
Mens jeg hæklede det her, dukkede der flere ideer op til hvad man ellers kunne bruge sådan et net til. Hvis man lavede hankene lidt større og bredere kunne man have den på ryggen. Hjemme hos os kunne vi godt bruge en hel stribe i forskellige farver ude i køkkenet, til viskestykker, karklude og diverse andre ting. Og så tænkte jeg at hvis man hæklede en meget stor en i bast, eller noget andet med samme tykkelse, kunne det blive til en fin vasketøjskurv. Den ville heller ikke fylde så meget, når den er tom. Ikke at det nogensinde sker herhjemme :-) Jeg ved ikke om det kan lade sig gøre i praksis. Men jeg tror det er forsøget værd.

1 kommentar:

  1. Hej Line... Kan vi bytte lige over med din nr 5 og 11 mod min nr 10 og 12. Og jeg skal lige være sikker på at det er det råhvide stof m små brune blomster og det gammel rosa farvede med hvide blomster i firkantet mønster ikke... Jeg kunne godt tænke mig 60 cm af hver... Hvad med dig..

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...