torsdag den 16. december 2010

Monster vs. julehjerter.

Igår kom der den mest spændende pakke ind af døren og jeg trissede rundt om den hele dagen, uden at åbne, den var nemlig til manden. Indeni gemte sig en plakat af en af hans modelleringer ( Han modellerer 3d figurer på computer ) Plakaten har han vundet i en modellerings konkurrence. Jeg er svært stolt af ham. Så plakaten får et indlæg på bloggen, på trods af den skærende kontrast til mine krativiteter. I hverdagen er det fantastisk at vi er optaget af hver vores syslerier og jeg elsker at han brænder for sit arbejde. Og så er det jo den fantastiske biting at han forstår mig, når jeg bare ikke kan slippe strikketøjet, for sådan har han det selv når han sidder ved computeren.6 kommentarer:

 1. Jeg forstår det slet ikke? Hvordan modellerer man i 3D på computer? Det ser helt vildt ud, og sikke en farlig skabning. Sejt han vandt en konkurrence :)

  SvarSlet
 2. Det lyder lidt ligesom hjemme hos os:) Mig begravet i håndarbejdet, manden optaget af tegning på computeren:)

  SvarSlet
 3. Julia: 3D ligesom man bruger i film og reklamer. Special effects, animation osv. Hvordan det fungerer sådan mere konkret er jeg vist ikke den rette til at svare på :-)
  Rikke: Det er meget fedt ik ? Så kan man gi sig helt hen til syslerne med god samvittighed.

  SvarSlet
 4. Det er simpelthen SÅ sejt! Hils ham og sig "pisse godt gået" fra mig :)

  SvarSlet
 5. Hej Mejse. Det er hermed gjort. Han stor-smiler. :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...