mandag den 27. december 2010

Jul i bakspejlet
Så er den lille hytte igen befolket, vi er nyligt hjemvendt fra juleferie. En ikke helt ukompliseret affære, når det er mange mange minus grader udenfor og man kun har brændeovn. Der var frostgrader i huset og istapper ud af vandhanerne. Det tog tre timer før der var vand i vandhanerne igen. ! Brrrrrr, men nu er der godt fyret op og vi vender snuden bort fra julen og mod nytår!
Der har været masser af lækre gaver under juletræet iår. Men der er to der så meget fortjener at blive nævnt på en kreablog.
Af min nevø fik vi et foderbræt til fuglene. Jeg syntes det er så fint og ret så originalt. Den ide var ihvertfald ikke dukket op på min lystavle.
Af mine forældre fik vi arbejdsborde. TA DA.... YES!
Materialer og en hjælpende hånd fra farmand til at få produceret lige præcis det der passer til os og den sparsomme plads herhjemme. Det bliver skønt.
Så nu har vi bruget hele aftenen på at diskutere hvordan og hvorledes. Der er blevet rykket rundt og slæbt reoler ud i garagen. Nu er der gjort plads, hele stuen er blevet lavet om og der et midlertidigt arbejdsbord er flækket sammen.
Jeg håber i alle har haft en dejlig jul.... det har vi ihvertfald.

2 kommentarer:

  1. Godt i har fået fyret op og fået tøet vandhanerne op... Glædelig bagjul og et godt nytår til dig!

    SvarSlet
  2. det var da dejligt! skønt med en god arbejdsplads

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...