onsdag den 29. december 2010

Find fem fejl.

Jeg er svært stolt af mig selv. For jeg har fået syet en hel hættetrøje i stræk stof og det er ellers ikke min stærke side. Jeg skulle bare liiiiiige prøve det nye improviserede arbejdsbord af og vupti endte det op med en hættetrøje til barnet. Den er blevet rigtig fin, men det er lidt som en udgave af find 5 fejl. Mønstret har drillet lidt, blandt andet virkede trøjen meget kort, så jeg gav den en ordenligt rib for neden. Men mærkeligst af alt, er det igen et problem at hitte rundt i størrelserne. Den hjemmesyede og den købte trøje ( altså den med svampene på ) er samme størrelse..... Ja, det kan man ikke lige se. Den købte sidder søm svøbt på Ester, så der går nok lidt før hættetrøjen kommer på ! Men hellere for stor end for lille.  
Der røg også lige en gang dukketøj gennem maskinen. Dukken fik Ester i julegave. Den er blevet døbt Baby-Susi, efter at vi var igennem et par navne. Blandt andet mente Ester at den kunne hedde Batman! Det var nok meget godt det endte med Susi, for blomstrede bukser og kjole går ligesom ikke til en Batman.

2 kommentarer:

  1. Sjovt, at Ester gerne ville kalde sin dukke Batmand... Den er du da slubbet godt fra den hættetrøje der. Det er da også godt nok den er lidt for stor...de vokser jo pænt hurtigt i den alder!

    SvarSlet
  2. Tak Kirsten. Jeps, det er bedre at vokse ind i, end at vokse ud af :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...