søndag den 1. juli 2012

Århus.... gode råd til oplevelser.Mens resten af Danmark lige så stille går på ferie venter vi lidt endnu. Men når ventetiden byder på vejr som det igår, så er det nu også helt okay. I får lige et meget beskåret billede af Esters vandpjaskeri i haven!
Meget af vores ferie kommer til at foregå hjemme, men i et par dage har vi lejet en hytte ud til vandet, tæt på Århus. Vi forestiller os at det rummer muligheder for alles ferie tilbøjeligheder. Ester får lov at komme en tur i Djurs sommerland, Og vi voksne får lov at tusse rundt i Århus.
Jeg har kun besøgt byen to gange og det for meget meget længe siden. Men når jeg sidder bag skærmen og følger med hos alle de århusianske bloggere syntes jeg bare der ser helt vildt hyggeligt ud.
Planen er at vi en dag skal på Aros og en dag skal vi bare shoppe, hygge, spise und so weiter.
Så jeg tager meget gerne imod tips og tricks til at nyde Århus. Både de der små hyggelige steder, parker, strande, cafeer osv. Men også butikker; genbrug, strik, stof, design, tøj! Alt har interesse.
Gi en hånd til en fortabt Københavner i Århus :-)

4 kommentarer:

 1. Åh jamen der er jo så mange lækre små butikker i Århus. I må helt sikkert en tur i Latinerkvarteret (ved Magasin), spørg om vej, det er et sted alle årusianere kender:-) Men også kvarteret om Bruunsgade er der mange små lækre butikker bl.a. Decorate Shop (keramik, porcelæn, puder osv se deres webshop) og MADE IN (børnetøj og børnetingeltangel til værelset, de har også ting syet i retro stof).

  SvarSlet
 2. Og ikke at forglemme Højkant og 1000ting :) Skanseparken er også virkelig hyggelig, med nyrenoveret fed legeplads.
  Man kan også gå en tur ned på nordhavnen og se alle de nye byggerier der lige nu skyder op.

  SvarSlet
 3. Du skal forbi Askeladen. Og næsten overfor holder Sys fredens til.
  Hvis i er der en onsdag eller lørdag er det også lækkert markede på Ingerslev boulevard.

  SvarSlet
 4. Tak for Alle de gode råd. Jeg suger dem til mig :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...