lørdag den 5. maj 2012Måske der skulle ha været en pausebillede på bloggen de sidste par måneder. Men jeg havde ingen anelse om, at jeg ville holde så lang en blogger pause da jeg skrev mit sidste indlæg.
I får lige en hurtig forklaring på mig fravær! Først tog vi et par hårde uger med sygdom, Ester fik skoldkopper og jeg den ondeste gang feber jeg nogensinde har haft. Da det var ved at klinge af begyndte jeg at kaste op..... en snigende mistanke begyndte. To fine streger dukkede op på tissetesten..... gravid. Og så tog jeg den ellers i fosterstilling i sofaen en uge, med total krise. For kunne vi overhovedet klare et barn til? Jeg syntes det var hårdt at få Ester, rigtig hårdt. Det er faktisk først for nyligt at jeg er begyndt at finde mig rigtigt til rette i mor rollen. Hvilket nok også har noget at gøre med at hun er blevet så stor, at der faktisk er en lille smule overskud til at være mig selv igen. Så der var altså lidt flere fortvivlede tårer end glædestårer. Jeg skal være ærlig og sige at jeg stadig kke rigtig føler at jeg er landet i tanken om endnu et barn. Men det sniger sig derhen af og jeg håber selvfølgelig at den helt rigtige følelse har bundfældet sig når babyen lander. Og vi skal nok klare den, på den ene eller den anden måde. For vi er trods alt en lille familie på 3, fyldt med kærlighed, også så meget at der er nok til en til. 
Nå, men da jeg endelig var ude at fosterstillingen gik min computer kold, som i rigtig kold, som i at reperatøren efter en måned blev nødt til at opgive den. 
Så nu sidder jeg her med en splinterny computer! Det gode ved det hele er at den er super hurtig i forhold til den gamle....mmmm det er dejligt. 
Jeg håber at jeg kan komme tilbage i gammel blogger-form. Mon ikke det går, når jeg lige har fået det ind under huden igen! 

6 kommentarer:

 1. Tillykke med nyheden. Er det ikke sådan hver gang man bliver gravid at man tvivler og både græder og griner. Men det gode ved graviditeter er at det tager 9 mdr, hvor man nok skal nå at vende sig til tanken. Her er Gustav ihvertfald blevet modtaget med intet andet end glæde for 3 mdr siden. Trine er 2,8 år og det går bare super. Men tanken om at der er endnu 3 år med bleer, barnevogn og alt andet der hører til er fuldstændig uoverkommelig, da vi jo lige har fået de næsten 3 første år overstået med den første. Dejligt at hun er så selvstændig

  SvarSlet
 2. Kære Line

  Jeg kender godt følelsen. Jeg følte også, at det var utroligt hårdt at få et barn, og jeg er endnu ikke det sted, hvor jeg er blevet helt klar til den næste - på trods af, at Lara nu er 3,5 år. Jeg håber, at du forliges med tanken - heldigvis er der et stykke tid til.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Kæmpestort tillykke herfra! Jeg er sikker på at forventningens glæde vil vokse med maven de næste måneder :) Hvor bliver det spændende og dejligt for Jer!

  I øvrigt kan jeg fortælle at jeg synes at det var MEGET nemmere at blive mor for anden gang. Mange af de ting, der havde krævet energi første gang kørte mere rutineagtigt. Også selvom det er et helt andet barn. Om det er generelt er svært at sige, men jeg synes at jeg har hørt fra mange at det er nemmere anden gang :)

  Ønsker Jer alt det bedste!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Næh, tillykke. Så skulle du jo ikke have byttet det fine pusleunderlag væk med mig i efteråret :-)

  Jeg nåede nu heller aldrig helt at vænne mig til tanken, før han var her...

  SvarSlet
 5. Tillykke med graviditeten! Godt der er lidt leveringstid på sådan nogle størrelser så man kan vænne sig til tanken og storesøster kan blive mere selvstændig.

  For at være helt ærlig synes jeg det har været rigtig hårdt med 2. barn, men det hænger nok mere sammen med at jeg bare havde et über-nemt første barn og et temmelig krævende 2. barn, der på grund af en hårdt opstart nok bare er blevet temmelig morsyg. MEN mon ikke du skulle være heldig at have taget den store tørn første gang, og det med mig-tiden det lykkedes altså stadig, men bare i lidt mindre bidder. Held og lykke!

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres søde tanker og ord. Det er rart at høre at alle de folk der fremstår så tjekkede ( ja, det gør i altså :-) ) også kan være helt ude på dybt vand, men alligevel ender med at tage stikket hjem. For fakts er at man jo ender med at stå den igennem. Og selvom jeg syntes det har været benhårdt at få Ester, er der jo ingen tvivl om at hun er blevet et dejligt, glad og velfungerende barn.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...