fredag den 15. juli 2011

FERIE


Ah, Ferien har ramt os. Det er skønt, selvom jeg ikke helt endnu har forstået at vi rent faktisk har 3 uger sammen! Stille og roligt, uden arbejde og vuggestue. Fantastisk.
Jeg har fået strikket denne drops sweather op til lille Theo. Den er super dejlig. Esters farmor strikkede en til hende, da hun var helt lille og hun boede i den. Nu er det jo fantastisk at drops opskrifterne er gratis... det kan jeg godt li :-)
Men de bærer altså også præg af ikke at være helt gennemarbejdede. Jeg strikkede først en til Ester i blå.... den ligger og er helt deform! Men så havde jeg tilgengæld også fået rettet opskriften til, da jeg strikkede denne her. Og den er blevet helt fin. Nu mangler jeg bare knapper til
Det er super dejligt at der lige så stille dukker flere og flere faste læsere op. Specielt her i sommer-stilheden. Stort velkommen til jer allesammen.. jeg sætter pris på hver og en.
God sommerweekend til alle.

2 kommentarer:

  1. Lækker trøje, du har strikket. Hvor er jeg glad for, at du skriver, at Drops opskrifterne ikke nødvendigvis er helt gennemarbejdet - for jeg er for første gang ved at hækle en trøje og det er efter en Drops opskrift, og jeg har været nødt til, at ændre på nogle ting, for at få det til at passe sammen, så måske er det slet ikke mig, der er så tumbet ;-)

    SvarSlet
  2. Hej Randi. Ellers er vi ihvertfald to der tumper rundt i de der opskrifter. :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...