torsdag den 26. maj 2011

Hvad den lokale genbrugsstation gemte på.

 Jeg er helt pjattet med vores lokale genbrugsstation og deres bytterum. Idag fandt jeg et legehus. Det har stor altan, med dør der kan åbne. Og så har det indlagt el..... seriøst. Der er små stikkontakter og lamper. Batteriet ligger oppe under loftet og dur desværre ikke mere. Men mon ikke det kan fikses.
Men det bedste er næsten de store rum, hvor der faktisk er plads til at lege i.
Nu skal det pimpes. Helt sikkert. Nyt tapet, nye gardiner og så tror jeg det skal males som Villa Villekulla.... Ester er ihvertfald med på ideen.

For ikke så længe siden fandt jeg denne skål, som jeg også er svært glad for. Jeg ender med at være på fornavn med arbejdsmændene nede på genbrugspladsen, for bare jeg er i nærheden bliver jeg helt skør :-)
4 kommentarer:

 1. Sikke da et fund...super flot dukkehus! Og tænk engang...hvor avanceret med el og det hele (det batteri må da helt sikkert kunne fikses..det SKAL sku!:-)
  Glæder mig til at se Villa Villekulla når det er færdigt..
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Kære Line

  Hvor er du bare heldig! Og så med indlagt el;-) Du må altså love mig, at du ikke rører det grønne rum med retrotapetet - det er da så fint!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Det har allerede fået første omgang maling, tror det kan blive rigtigt fint.
  Malene: Jeg har en far der er uddannet elektriker, mon ikke han kan klare det :-) Det er nok mere om man kan støve reservedelene op. Der mangler en lampe her og der, hvor ledningerne bare hænger.... ikke så børnevenligt !
  Anna: På spejderære.... det var planen :-)

  SvarSlet
 4. Super lækkert hus! Jeg håber, I får lys i lamperne :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...