fredag den 4. februar 2011

Jeg sletter og strikker.

 Efter at have været af computeren et par dage, var jeg lidt overrasket over at se enormt mange besøg fra en mere end små lummer side! Jeg gik lidt rundt om mig selv, for jeg har jo billeder af min lille prut herinde og så er man lidt ømskindet. Et indlæg blev smidt på bloggen, og jeg tænkte at der måske var nogen der kunne hjælpe. Men som Julia så smart kommenterede, så var det måske ikke så fikst at bruge alle de ord i indlægget som jeg gjorde, for så kom der nok endnu flere besøg. Nu lyder jeg nok lidt net-blank. Men jeg havde seriøst ikke tænkt tanken. Nu er indlægget slettet. Og jeg er lidt mere rolig efter at Rasmus har snakket om phishing ( rigtigt stavet ? ) cookies, reklamer og har stillet lidt på nogle indstillinger i min computer.
Gav det nogen mening ? Måske ikke for dem, der ikke har læst det slettede indlæg. Men nu er den ged vist barberet og jeg går igang med strikketøjet. Der mangler at blive strikket rib i halsen og langs åbningen ved maven. Åhhh jeg glæder mig sådan..

5 kommentarer:

 1. For den rene er alting rent - du havde jo bare slet ikke tænkt så langt....

  SvarSlet
 2. Hmm jeg har besøg fra samme side, kan du mon få din mand til at fortælle hvad jeg skal indstille?

  SvarSlet
 3. Spændende om det så har en effekt, og drosler lidt ned på besøgende!

  SvarSlet
 4. Ja, der kan være nogen besøgende som ikke er helt ønsket... Det er ikke så rart!

  SvarSlet
 5. Hm, det virker ikke til at have haft den store effekt. Så, Mette, jeg kan desværre ikke komme med noget vidundermiddel. Jeg skal nok vende stærkt tilbage hvis vi finder noget der virker.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...