søndag den 6. februar 2011

Fra kaos til orden.Efter en hel dag i oprydningens og reolophængningens navn, er der nu ro og ikke mindst orden i huset.
Det føles faktisk som et helt nyt hus. Grunden er alt den nye opbevaring der er blevet skabt idag. Pga alle de nye bogkasser og hylder, er der nu ryddeligt i alle husets kroge. Den store helt er min far, der trådte til og brugte en stor del af sin dag med skruemaskinen i hånden. Manner, Far er virkelig den bedste i verden. ! Pga ham er alt blevet hængt op og der er ikke noget der hænger skævt.
Øverst har Esters værelse fået en ordentlig overhaling, så soveværelset og sidst gangen.
Okay... jeg ved godt at det roder på og ved siden af vaskemaskinen. Men så gad vi altså ikke mere. Når nu jeg lige er ved rodet, så er de røde Rösti glas, sidste nye kregler fund. Jeg var så heldig at redde dem fra skraldet på mit arbejde og der er mange mange flere hvor de kommer fra. Måske jeg havde været lidt mere heldig hvis jeg havde opdaget dem 2 minutter før, så var de nemlig ikke nået at ende i skraldespanden og jeg havde været fri for at dykke :-)

4 kommentarer:

 1. Hov, du stjal min overskrift ;) Eller det vil sig, at du kom i mig i forkøbet. For jeg har nemlig også ordnet og ryddet op til den store guldmedalje. Jeg orker bare ikke at tage billeder for at dokumentere det - men fin og hyggeligt er det blevet :) Dejlig måde at starte ugen på, ik?

  SvarSlet
 2. Skønt med mere orden - og sikke en sød gåselampe :)

  Jeg er også vild med Rosti-kopperne. De er så hyggelige. Jeg husker dem fra min barndom og indtil videre har vi en beskeden samling, der tæller en grøn, en rød og en brun. Så sikke et fund, du der har gjort - også selvom du måtte rode lidt for det ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Dejlig billeder - og endnu mere dejligt når projekt oprydning er veloverstået :-)

  SvarSlet
 4. Ja. Det er så skønt. Det vildeste er faktisk at nu har alle ting et sted at bo herhjemme.... så nu kan man rydde op! Det er jo lidt svært hvis man ikke har noget sted at rydde det hen.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...