onsdag den 19. januar 2011

Og han sagde, lad der blive....... arbejdsborde!

Så er der kommet arbejdsborde, det skal jeg lige love for. Jeg har simpelthen fået et bord helt til mig selv. Det er altså forkælelse ud over alle grænser. Det er en julegave fra min mor og far, du kan finde deres blog her. Nu kan jeg så gå det næste lange stykke tid og flytte rundt på tingene for at få det helt rigtigt. Jeg tror der skal sys et nyt cover til overlockeren, for det er mildt sagt ikke smukt at se på. Arbejdsbordet står midt i vores stue.... så alt for at skabe ro til øjnene. 


Så har jeg strikket en lille bitte smule. En gul sejlersweather til Ester er under konstruktion. Desværre er denne lille smule strik, der vel at mærke er lavet hen over tre dage, nok til at få min arm til at gå amok. Så det er noget med tålmodighed, med ikke at presse armen og at håbe hun stadig kan passe den når den endelig er færdig :-) 

Rasmus har i samme omgang fået ny plade på sit arbejdsbord. Og det pynter altså virkelig.
Nej der er ikke lige så meget tingel-tangel på hans bord. Det der er, har jeg sat frem. Bemærk Batman..... det var julegaven til Rasmus fra mig.... er jeg lige en sød kæreste eller hvad !!! ???

2 kommentarer:

  1. For sevan da hvor ser de lækre ud de arbejdsborde...God bedring til "bettefisen"

    SvarSlet
  2. Kirsten, de er simpelthen så fantastiske. Alt det der før stod og rodede i hjørnerne står nu sirligt og fint.... samtidig med at der er plads til at lave noget. Tænk at det skulle ku lade sig gøre i vores lille bitte hjem.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...