onsdag den 26. januar 2011

Den gule sømandsdrøm.

Puha... den sidste uge er bare fløjet afsted. Efter at være startet på arbejde fuld tid igen, er overskuddet dalet betragteligt. Jeg har været inde og hyggekigge andres blogs, men jeg har ikke fået opdateret min egen.
Men, det er jo ikke ensbetydende med at der ikke sker noget. Jeg strikker lige så stille på Esters gule sømandstrøje. Åh og jeg tror den bliver så fin. Jeg har bare lyst til at gi strikkepindende fuld skrue og få den færdig så hurtigt som muligt, så jeg kan nyde resultatet. Men jeg prøver at holde igen, strikke stille og roligt, kun en smule af gangen, for mere kan min arm ikke holde til. Nu er det så tålmodigheden og ikke armen der bliver sat på prøve :-)

8 kommentarer:

 1. Hvor er den da bare fin - Ester er en heldig pige :-)

  SvarSlet
 2. Super lækker farve. Den ser bare ud til at blive så sød :)
  Og stress endelig ikke armen. Så ærgerligt at komme til at overstrenge sådan noget

  SvarSlet
 3. Den bliver rigtig fin i den glade gule farve den trøje der.... Det er ligesom der går alt for meget god fritid til spilde med det arbejde der :-)

  SvarSlet
 4. Ej, den er så flot den trøje - hvor har du mønstret fra?

  Mvh Trine

  SvarSlet
 5. Herlig trøye og fin vårlig farge! :)

  Tusen takk for pakken fra din give away, så mye fint!! Gleder meg til armene kan brukes til noe annet enn å bære baby med vondt i magen slik at jeg kan ta noe av det i bruk! :)

  SvarSlet
 6. Dejligt at der er andre der syntes et ser lovende ud :-)
  Kirsten: Ja, jeg har også prøvet at overtale manden til at jeg skal være hjemmegående hyggemor... men han syntes ikke rigtigt om ideen.
  Trine: det er et Onion mønster. Det hedder "1137 sømandstrøje med rørkrave" Så det burde være til at støve op.
  Smilehull: Dejligt at den er nået frem. Puha.. jeg kan godt huske det der med de lange arme, og til tider også noget klaustrofobi af altid at have nogen til at hænge på sig. Men... man savner det nu også lidt, når det er overstået.

  SvarSlet
 7. Den bliver da bare for skøn! Hvor er du dygtig. Og ærgerligt, at du ikke bare kan strikke derudaf.

  SvarSlet
 8. Tak Asli... jeg er så spændt på resultatet.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...