lørdag den 22. januar 2011

Blogleg award... og 8 frygtelige hemmeligheder

Så endte den også hos mig, bloglegen hvor man skal fortælle 8 ting om sig selv. Og det er simpelhen så sødt af Helene og Asli at de har peget på mig.

Så her kommer de:

#1 : Jeg elsker orden, helt ned i flueknepper størrelse, men er samtidig det vildeste rodehoved. Det er en rigtig dårlig kombi. Og jeg frygter for at det smitter af på bettefisen. Enten ender hun med at blive det mest ulidelige ordensmenneske, fordi hun er vokset op i vores rod. Ellers, så ender hun med at syntes det er helt almindeligt at finde 5 dage gamle havregrynsskåle under sofaen.
#2 : Jeg har et gedigent samlerhjerte. Jeg kan bare ikke lade være med at tage ting med hjem. Manden kan godt undre sig over at jeg endnu engang har købt et genbrugshavebord, når nu vi har 4 i forevejen... men seriøst, når det nu kun kostede en tyver, så er det  da spild af dejlig genbrug at lade det stå. Jeg kan tilføje at min morfar var samler af værste kaliber. Det tog hele familien en uge at rydde op i hans ting da han skulle på plejehjem, det eneste frie område i hans hus var en sti hen til sengen og en hen til fjernsynsstolen. Jeg håber ikke det er arveligt.
#3 : Jeg har blogget før, engang for mange år siden. Om alt og intet og sjove betragtninger. Det var skideskægt. Men ligepludselig gik jeg rundt og havde konstant tankerne omkring det næste indlæg.... Det endte simpelthen med at fylde for meget.
4# : Jeg har en datter der aldrig har to ens strømper på. Så tænker i måske... det handler jo ikke om mig! Jo, det gør det. For der er mig der ligger tøj sammen og jeg hader det. Specielt at matche strømper. Jeg har besluttet, at der nok ikke er nogen der bruger så meget tid på at holde øje med vores strømper og at det derfor kan være fuldstændigt ligegyldigt om de matcher.
5# : Jeg er hjemmemenneste med stor H. Hvis vi er ude at rejse, begynder jeg at savne alt det derhjemme, et par timer efter at flyveren er landet. Det har taget mig lidt tid at acceptere, da jeg jo virkelig er af en backpack generation. Men nu passer det mig egentligt meget fint. Dog ville jeg virkelig gerne til Jerusalem engang.
6# : Jeg er et meget rastløst menneske, der sjældent syntes at noget er specielt spændende mere end et år af gangen. Hvilket har resulteret i mange forskellige interesser, studier og jobs.
7# : Jeg har læst historie, teologi og middelalderkundskab. Var et my fra at få min batchelor... men så syntes jeg jo at det blev for kedeligt og rykkede videre.
8# : Som så mange andre kreafolk her i blogverdenen er det lidt en livsdrøm det der med at starte firma op fra bunden. At give friheden og kreativiteten vinger... og leve af det. Jeg har stukket en storetå i " selvstændigt med firma" suppen engang. Men så blev jeg gravid med Ester og der er altså ingen der sender en på barsel når man selv er chef. Måske jeg engang får mod på at prøve igen... jeg mangler bare en revisor og en helvedes masse penge.

Jeg sender den ikke videre.. ikke fordi jeg ikke vil, ikke fordi jeg mangler bloggere der fortjener den...men fordi det er mit indtryk at den er ved at være hele vejen rundt :-)
Istedet vil jeg henvise til min blogroll,  lovely ladies... for det er altid en fantastisk måde at tilbringe en aften på.... at tjekke andres blogrolls ud. Der gemmer sig næsten altid guld, som man slet ikke vidste fandtes.

2 kommentarer:

  1. Congratulations on your award. Very interesting fun facts!

    SvarSlet
  2. Skøn læsning :-) Især det med strømperne er sjovt, synes jeg. For ja, det er da bare den mest kedelige tjans ever! :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...