lørdag den 11. december 2010

Voksen på en weekend.


I denne weekend er jeg gået fra at være i tyverne til at være i trediverne. Og jeg er gået fra at være frøken, til at være fru. Eller sådan da, jeg har ihvertfald mandens ord for at det kommer til at ske i den nærmeste fremtid. I fødselsdagsgave gav han mig nemlig den fineste lille ring og faldt på knæ. Den minder mig om en smørblomst eller en åkande. Jeg kan virkelig godt lide at den er så fin og sart på en eller anden måde.
Nu er det faktisk slet ikke sikkert at det bliver lige præcis denne her ring, for vi har aftalt at jeg lige skal kigge butikken igennem en gang, så jeg er helt sikker. Jeg skal jo trods alt gå med den i ret så lang tid. Men lur mig om ikke det ender med at blive den her, fordi det ligesom føles mest rigtigt nu. Lige meget hvad, så skal vi forbi butikken, for den er for lille. øv! Men man kan vel vente, når der er gode ting forude.

I den uge jeg har gået hjemme er mit indretnings-gen dukket op igen. Det er ellers ikke noget jeg har mærket meget til efter at vi har fået Ester. Der har ligesom ikke været tid nok til rigtigt at reflektere over hvad der kunne ske i hytten. Men nu blomstrer det. Der er planer om at rykke om i hele huset faktisk. Og blandt andet er der ideer til et arbejdsbord til MIG MIG MIG.... Jaaaaaaaaaa. Håber det lykkedes. Det er lidt ærgeligt at have indretningskuller når man har dårlig arm. Heldigvis er min meget handy far inde for rækkevidde i næste uge, mon ikke han kan lokkes.

10 kommentarer:

 1. Tillykke - både med fødselsdagen og den kommende fru-titel:) Ringen er rigtig flot!

  SvarSlet
 2. Ihh altså. Stort tillykke :) Både med hans ord og fødselsdagen. Og at indretningsgenet er dukket op igen. Sikke en masse dejlige ting på så kort tid. Skønt...
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Stort tillykke! Hvor er det fint :-)

  SvarSlet
 4. TILLYKKE... hvor dejligt og super smuk ring!!

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med det hele. Ringen er virkelig smuk!

  SvarSlet
 6. Stort tillykke - både med fødselsdagen og ikke mindst frieriet :)

  Virkelig en smuk ring - minder mig meget om en jeg forelskede mig i på en shoppingtur engang med en veninde, men selvfølgelig ikke havde råd til ;)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Tak for alle lykønskninger..... Alt det på bare en weekend og jeg har stadig julen til gode, det er jo helt fantastisk.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...