lørdag den 11. december 2010

En hækle spade søger hækle kyndig.

Jeg har fået sådan en fantastisk reaktion på mine topstjerner, at det er gået lige i hjertet på mig.
Så nu er jeg gået igang med en DIY. Problemet er bare at når jeg hækler, så hækler jeg bare og aner ikke hvad jeg foretager mig. Nu sidder jeg så med en hæklevejledning som jeg er ret sikker på kan være meget forvirrende. Jeg har været en tur forbi Drops hjemmeside for at finde ud af hvad alle maskerne hedder, så lidt er der rettet op på det.
Mon der er en venlig sjæl, med erfaring i at læse hækleopskrifter, der vil gå den igennem. Det kunne jo være at der kunne blive fanget et par fejl og rettet op på nogen forståelsesmæssige bommerter.
Håber der er en der har en times tid og en hjælpende hånd.

6 kommentarer:

 1. Jeg kan desværre ikke hjælpe med opskriften det er jeg for ny i hæklingens verden til....men jeg glæder mig dælen dulme, til at prøve kræfter med den! :-)

  Hvor er det skønt, at du vil dele!

  K.H June

  SvarSlet
 2. Ih, jeg håber du får hjælp til at rette den af. Måske hækleguruerne Puk (the puk project) eller Laura (busters mors verden) vil give en hånd?

  Fedt du vil dele!

  SvarSlet
 3. Jeg er ikke en hækleguru, men jeg har da hæklet en del det sidste år, og jeg vil gerne prøve at gennemhækle din opskrift.
  Josefine

  SvarSlet
 4. Hejsa. Har du fået hjælp? Jeg hækler en del og vil gerne hjælpe dig med din opskrift. Er tidligere håndarbejdslærer og vant til at arbejde med arbejdsvejledninger til andre. Skøn blog du har. glædelig jul. fra Lene

  SvarSlet
 5. Jeg kan også hjælpe, hvis det er. Send mig evt. opskriften på aslisorup@gmail.com, hvis det stadig er aktuelt :-)

  SvarSlet
 6. Josefine, Lene og Asli: I er fantastiske... jeg har sendt en mail afsted til jer.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...