lørdag den 18. december 2010

Orden i strikkegrejet.

Den anden dag fik jeg lavet en tiltrængt oprydning i alt mit garn. Efter det så bunken med strikkepinde lidt forsømt ud. Det er jeg ved at råde bod på. Jeg har ryddet gevaldigt ud i bunken, smidt en masse ud endda. En tur forbi Karina inspirerede mig til et strikkerør, et gammelt plakatrør, nu betrukket med tapet. Det må i se senere, da det ligger til tørre. 
Ud af symaskinen er der kommet en blomstret sag til ynglingspindende og hæklenålene. Rundpinde og hæklenåle er det jeg bruger allermest. Jeg har siddet med hjertet oppe i halsen, for jeg er virkelig ikke en haj til det der med kantbånd! Jeg pustede lettet op da jeg var nået hele vejen rundt. Og det var først da jeg havde fået alle pinde og nåle i, at det gik op for mig at jeg alligevel havde bommet den. Der er simpelthen et sted hvor stoffet ikke er kommet ordentligt ind under kantbåndet. 
Den er faktisk blevet lidt for stor, så nu overvejer jeg at tage en cm af hele vejen rundt og sætte nyt kantbånd på ( Og at krydse fingre for at det lykkedes denne gang ) 
Men nu er jeg blevet i tvivl om jeg faktisk hellere vil have en råhvid kant, sammen med den hvide knap, istedet for det lysegule. Og råhvidt kantbånd, det ligger jeg ikke inde med. 
Hm, jeg går i tænkeboks.
 
3 kommentarer:

 1. Jeg ville nok vælge råhvid kant, hvis det var mig der skulle vælge... ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er et rigtig flot etui, og ville ønske at jeg havde tid lige nu til at gøre dig kunsten efter. Men jeg motionerer strikkepindene i stedet, så de sidste hjemmesko kan blive klar til julegaver... gisp, det er jul lige om lidt!

  Jeg syr forresten aldrig med kantebånd, da jeg synes det er så besværligt :/

  SvarSlet
 3. JA, kantbånd er lidt djævlens værk :-) Men ikke desto mindre har jeg fået købt noget i råhvid. Jeg håber det kommer på inden jul !

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...