torsdag den 4. november 2010

Retro-shopping.

Mmmmmm jeg har været i Husflid! Og det var mums, men det var også dyrt! Ikke desto mindre kom jeg hjem med en ordentlig dynge af mindre stykker retro-gejl. Så nu kan jeg slet ikke vente med at få gang i symaskinen. Jeg er meget bevidst om sammenfaldet i mit blog-navn og Husflid på Blegdamsvej. Eller det er jeg nu, for jeg må indrømme at da jeg oprettede mig blog skænkede jeg det ikke en tanke. Jeg har overvejet at skifte blog navn, men det virker også så voldsomt, for jeg er jo blevet helt fortrolig med mit lille husflidskab.
Så, jeg håber at de kreative kvinder bag Husflid er villige til at dele lidt.
Jeg kæmpede en brav kamp for at få fremstillet et troværdigt hæklet blomkål igår. Jeg skal spare jer for billederne af de mislykkede forsøg, for det er ikke kønt. Det skal altså lykkes på et tidspunkt, for jeg kan lige se det for mig..... og det ser fantastisk ud !
Men det må vente, for der er kun 2 uger til julemarkedet og jeg har masser af uafsluttede projekter der gerne skulle nå at komme med. Så nu vil jeg fatte værktøjet og se at få afsluttet en masse. Det er også sådan en dejlig følelse at få gjort noget færdigt.

5 kommentarer:

 1. Ha ha, jeg tror, at jeg havde fingrene i den øverste stak stof på billedet i går:) Men jeg kunne bare ikke vælge, så jeg valgte ikke at købe noget... Og pyt da med, at I har samme navn. Det havde jeg slet ikke tænkt over, før jeg læste indlægget.

  SvarSlet
 2. Skøn bunke! Og mht. navnet, så havde jeg heller ikke tænkt på det før du selv nævnte det her. Du behøver da ikke at skifte, husflid kan man ikke have patent på ;)

  SvarSlet
 3. Ja det er super fint. Jeg tror noget af det ender som julesokker til julemarket. Det er dejligt at der er nogen der ser lidt stort på det med navnet :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det fint ud - skønne farver :0).

  Jeg er lige faldet tilfældigt over din blog. Den ser super fin ud og du har hermed en ny fast læser :0).

  Jeg har i øjeblikket en GIVE AWAY kørende på min blog: www.bykaas.blogspot.com - blandt andet med tapet fra Retro villa. Kig endelig forbi :0).

  Rigtig god aften!

  Mvh Maria

  SvarSlet
 5. Hej Maria. Tusind tak. Det lyder spændende... jeg kigger forbi :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...