fredag den 12. november 2010

Perle for en dag.

Det er nemlig det jeg er, ihvertfald for en dag.
Idag er jeg nemlig blevet udnævnt til perleblogger hos Karen. Og jeg må indrømme at jeg er overvældet og også en lille smule mundlam. Jeg havde slet ikke forestillet mig så meget opmærksomhed, så mange søde hilsener, så mange besøg og så mange nye læsere.
Tusind tak til alle der har kigget forbi, specielt til dem der syntes det var værd at melde sig under fanerne som faste læsere og ikke midst til Karen.
Jeg glæder mig rigtigt meget til at kigge forbi jer allesammen og se hvad i er for nogen. Men det kan godt ske at der går lidt tid før jeg har været forbi jer alle, for i er mange :-)
Perlebilledet er fra en t-shirt og lånt af Copenhagen DC og kan købes her.

6 kommentarer:

 1. Du har fortjent det. Du laver nogle rigtig fine ting, og jeg nyder altid at læse dine indlæg. Tillykke med det:)

  SvarSlet
 2. Kom over bloggen din via Karen, og jeg måtte straks melde meg som følger! Herlig og inspirerende blogg du har:)

  SvarSlet
 3. Hej Line. Tak for kommentaren på min blog. Er glad for du har lyst til at følge med hos mig. Det lyder godt med stoffet - det er nemlig sådan noget jeg har ledt efter LÆNGE. Du kan evt. smidde en mail, så jeg kan sende en stak billeder retur:) Ha' en god weekend!

  SvarSlet
 4. Hej Line. Tusind tak for din søde kommentar på min blog. Superfin blog og skønne ting du laver, så skyndte mig at blive fast læser, selvom jeg ikke lige havde tid til at lægge en kommentar på daværende tidspunkt. Glæder mig til at følge med på din blog.

  SvarSlet
 5. Dejlig inspirerende blog du har...jeg fandt også vej via Karen og må meldte mig straks i "fast læser skabet"

  SvarSlet
 6. Tak for søde ord. Det har været en vildt oplevelse det her perlebloggeri! Jeg er stadig helt rundt på gulvet. Det er jo fantastisk for jeg er sikker på at det bringer en masse inspiration og ideudveksling med sig.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...