lørdag den 13. november 2010

Højt i skyen og tung i måsen.
Jeg er stadig højt i skyen over at have været perleblogger hos Karen igår. Det er helt berusende med alt det postyr. Jeg glæder mig sådan over alle de nye kontakter og håber at vi kan hjælpe hinanden på kryds og tværs med ideer og ditten og datten. Samtidig er jeg bly-tung i måsen. Mine forældre har fået indrettet det mest fantastiske hobbyrum, og der har jeg tilbragt hele dagen sammen med min mor. Vi har arbejdet hårdt på at få ting klar til julemarkedet. Efter at have overspist and ( længe leve min mor der kom med et forsinket Mortens aften måltid ) er der ikke mange kræfter tilbage. I får et par billeder fra dagen og så håber jeg at i får en lige så afslappet og hyggelig lørdag aften som mig: Sofa og Barnaby... mmmmm.

6 kommentarer:

 1. Det ser kreahyggeligt ud det hobbyrum der...og sofaen tyer jeg også til, tror jeg snupper en bog i stedet for Barnaby!

  SvarSlet
 2. Det ser vel nok hyggeligt og fint ud. Jeg har lagt en kommentar om juleroserne. Fortsat god aften med sofa og Barnaby :-)

  SvarSlet
 3. Quite the production line you have going!

  SvarSlet
 4. Hyggeligt med fælleskrea! Det er dejligt, når man er flere om det. Er det markedet i Odense, du skriver om? For så ses vi der!

  SvarSlet
 5. Super hyggeligt med sådan en hel dag sat af til kreahygge. Og det er jo fantastisk bare at kunne brede sig, når det ikke skal foregå i stuen ! Eneste problem var min mors og fars mildt sagt skøre hund. Den er helt pjattet med uld..... pjattet som i at den spiser det. Hvilket resulterede i at den åd en af mine filtkugler ( i øvrigt ikke første gang ) på størrelse med en knytnæve. Det er utroligt den kan holde til det.

  SvarSlet
 6. Asli: Nej, det er et lilleput market jeg holder sammen med min mor og søster. Det er superærgeligt at alt det sjove altid sker på fyn og i jylland. Der er frygteligt langt fra Kbh :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...