mandag den 8. november 2010

Når en mand flytter ind.

Da Rasmus flyttede ind, flyttede der en masse meget mandige ting med.
Et stort fladskærms-tv, en wii, en playstation og et stort skrummel af en computer.
Fjernsynet er jeg blevet meget glad for, ligeledes wii og ps, fordi jeg er vild med at se dvd'er, computeren kan jeg bestemt leve med, fordi jeg ved at den betyder alverden for ham.
Da vi for et stykke tid siden havde en masse af Rasmus' gamle venner på besøg, faldt der et par kommentarer på alt vores diller daller og pynte nips. Jeg er meget til plastik nips i alle farver. Drengene mente bestemt at de ALDRIG ville lade sådan noget komme inden for døren.
Da de var taget hjemad spurgte jeg Rasmus og han nogensinde blev træt af alt diller-daller nipset. Hvortil han svarede at det kunne da godt være at han engang imellem syntes det var nogen mærkelige ting jeg hev med hjem, men at det jo også er det der gør, at der er så hyggeligt herhjemme. Manner jeg syntes det var dejligt at høre.
For det er ret så meget mig der står for den del af hjemmet.
Og det er vist meget godt at det ikke er Rasmus, for idag har han sat hyacinter frem, og det ser sådan her ud.

Mig : " Øh, har du sat blomster frem ?"
Rasmus: " Åh, det er noget med at de skal ud af jorden "
Mig: " FNIS "

9 kommentarer:

 1. Ha ha - hyggeligt indlæg om forskellen på mænd og kvinder - i hvert fald mange mænd og kvinder ;)

  Jeg har ikke glemt opskriften på anorakken, men vi har ikke lige været forbi oldemor endnu :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Ja, det er fantastisk ik ? Det var først da jeg kommenterede på det at det faldt ham ind at der var noget galt. Godt du husker på anorakken, der er ingen stress.

  SvarSlet
 3. Hej Line, har netop meldt mig som fast læser her hos dig...så jo indlægget ved Karen Klarbæk og så blir man jo nysgerrig:-)

  Sikke en lækker blog du har - hvor er jeg misundelig på at du kan hækle, og så så flot ovenikøbet..jeg KAN bare ikke, har forsøgt, men det går helt i spas for mig hver gang!! ÆV!

  Meget sjovt indlæg, grinede højt over det med hyacinterne...det kunne ligeså godt ha været min mand som lavede det stunt:-)

  Kig også gerne forbi min blog hvis du har lyst...
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. HaHaHa hvor er det bare et godt billede af hvor forskellige mænd og kvinder nogle gange er!
  Super fin blog!

  SvarSlet
 5. He, lyder fuldstændig som en beskrivelse af min kæreste og mig :)
  Inden vi holdt housewarming i sidste weekend, spurgte jeg, om jeg skulle sætte nogen af alle mine kurve med garn væk, så han ikke skulle høre på så meget vrøvl fra kammeraterne, men det ville han ikke ha' - "de er jo så hyggelige", sagde han :)
  Til gengæld havde han stået for rengøringen i stuen inden gæsterne kom. Det resulterede i, at jeg sent om aftenen opdagede, at det kun var de yderste 10 cm af hylderne, der var tørret af! Men han havde da gjort et forsøg, og det er jo det vigtigste :)

  SvarSlet
 6. Hej! Kom også forbi efter at have set dig hos Karen Klarbæk. Skreg af grin da jeg så hyacint fotoet! Det kunne også være sket hos os :-)

  SvarSlet
 7. Hej allesammen, ja man må nok bare acceptere at det er sådan mænd er og så tage den derfra :-) Clemme/Trine: Herhjemme kalder vi støvsugning for enten "Rasmusstøvsugning" (Rasmus er manden) og rigtig støvsugning. Så jeg skal altid lige huske at sige, hvis jeg gerne vil have at han laver en " rigtig "
  By Myr: Du må sige til hvis du skal have lidt vejledning en dag... så vil jeg gerne hjælpe.

  SvarSlet
 8. Har også fundet dig via K.K- og også jeg skræg af grin da jeg så hyacinterne... hvor kan de altså bare være søde, de mænd. Har også mældt mig til som følger her hos dig.

  SvarSlet
 9. Hej Beate... dejligt at have dig med :-) Det bliver så spændende hvad alle disse nye læsere bringer med sig.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...