onsdag den 6. oktober 2010

Tapet-lykkeJeg har været på kursus de sidste tre dage og jeg har kæmpet mig igennem på trods af begyndende sygdom. Det har været det hele værd. Det er altid fantastisk at få inspiration og lidt blod på tanden igen.
Herhjemme er der blevet kreeret nul og nix. Energien har simpelthen ikke været der, så ideerne hober sig op.
Det lykkedes endelig efter en måneds kamp at få min tapet postpakke til den rigtige adresse. Og jeg syntes det er så fint. Der er ingen planer med det endnu... men det er jo skønt at have i skabet til den dag hvor det vil gøre lykke.
Jeg har luret at nogen i blogland kan lave større billeder og mener også at jeg for lang lang tid siden var forbi et indlæg der handlede om hvordan man fik dem større. men jeg kan selvfølgelig ikke huske hvor. Er der nogen der ligger inde med tips og tricks ?

4 kommentarer:

 1. Lisbeth med bloggen Smilerynker.dk havde et indlæg om det med større billeder på et tidspunkt - tror det er nogle måneder siden. Husker ikke, hvad indlægget hed.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Har du været inde og opdatere til den nye editor? Gør det, og så kan du udgive dine billeder i størrelse xl, og så bliver de store. Eller så spørg endelig, hvis det driller:)

  SvarSlet
 3. Hej Line
  Hvor er det sødt af dig. Jeg vil blve superglad, hvis du har nogle stofrester jeg må købe. Det er lidt svært at sige hvordan det skal se ud. Det skal passe til det jeg har klippet, måske ikke for lyst.

  Jeg er bare glad for du får flere læsere, da jeg altid nyder dine indlæg:)
  Mange hilsner - Karen

  SvarSlet
 4. Anne og Mirjam tak for kyndig vejledning. Jeg tager et kik på det og ser om det ikke kan gøre min side lidt mere lækker :-)
  Karen, jeg har lige lagt mig med en eller anden dum virus. Så jeg hopper nok ikke i flyttekasserne med stof idag, men jeg lover at gøre det så snart energien er til stede. Og tak for søde ord, de varmer

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...