lørdag den 23. oktober 2010

Ærgelser og nydelser

Jeg bliver desværre nok nødt til at indse at jeg ikke bliver færdig med mit broderi iaften. Og at det desværre ikke kan være i den neon-orange ramme jeg havde malet til formålet. Men det går nok, for det bliver færdigt ... snart, en ramme kan man altid finde og der er mere maling i den neon-orange spraydåse !
Tilgengæld glæder jeg mig over sukkerskålen, den blå ananas, som jeg fandt på loppemarked idag. kæresten kigger lidt tvivlsomt til den, men heldigvis har han et åbent sind. Og så glæder jeg mig over den fine lille bunke stof. Tjek lige det blå med striberne. Man kan da ikke andet end sy en busseronne til Ester af det.

4 kommentarer:

 1. Sikke en vanvittigt skøn sukkerskål! Den er superhyggelig - lige til at blive i godt humør af :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Ja ik? Jeg var lidt i tvivl da jeg stod på loppemarkedet... om jeg ville komme hjem og tænke " Hvad fa'en havde jeg gang i da jeg købte den" Men lige så snart den kom ind ad døren og miksede med køkkentingene, så var jeg solgt !

  SvarSlet
 3. Hvor ser det spændende ud dit broderi. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Og sikke fine stoffer du har fundet. Jeg har også haft et stykke af det blå, men det er blevet til en bondeskjorte til GEORG.

  SvarSlet
 4. Hej Karen.. Ja, det var lidt det jeg tænkte bondeskorte, busseronne eller noget lignende. Men nu sidder jeg også og funderer over en bondeskjorte med skørt af en art. Så det bliver til en kjole. Det ville være fint.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...