torsdag den 14. oktober 2010

Jul, jul jul.... nu med billeder.

Endelig er jeg tilbage med billeder. Det er altså bare ikke det samme at krea-blogge uden billeder. 
Jeg har klippet og klistret de sidste dage, for at kreere et sidestykke til den traditionelle flag-ranke. 
Hjerte rankerne af lækkert papir og retro tapet er ikke nyskabende, men jeg syntes faktisk at de er blevet rigtigt fine. De skal bruges til julemarked, så der er blevet klippet omkring 10 styks i forskellige farver.
Jeg syntes billederne er blevet lidt grynede. Men, det er altså også lidt svært i det mørke efteråret hiver ned over ørene på os tidligere og tidligere på dagen. 
Læg lige mærke til pynte-dukke-damen til venstre i billedet. Det er mit all time favorite julepynt. Den er købt på Christianias julemarked, som jo altid er garant for fantastisk gejl :-)
Stjernen nederst en bare en enkelt af en hel bunke. De blev lavet for lang tid siden og det er også planen at de skal med på julemarked. De skal både bruges som hænge-pynt, Men jeg har også planer om at nogen af dem skal trylles om til juletræsstjerner.... altså dem på toppen.
2 kommentarer:

  1. Hej Line! Sikke nogle fine hjerteguirlander! :o) Det kunne være man skulle prøve at kaste sig ud i et lignende projekt en dag, nu når man har fået egen lejlighed der skal pyntes til jul! :D

    SvarSlet
  2. Jeg er faktisk også selv ret pjattet med dem. Og så er de jo så simple. Og tillykke igen med lejligheden. Det er så skønt når sådan nogle ting falder på plads.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...