lørdag den 11. september 2010

Hjemmeweekend i billeder.

Se lige hvad der gemmer sig af smukke ting i vores have.Vi holder rigtig weekend. Der er ingen aftaler og ingen virkeligt preserende ting at ordne. Det er skønt.
Derfor har jeg endelig fået symaskinen frem.
Den skal frem og tilbage hver gang den skal bruges... derfor kommer den ikke lige frem hver dag. Men nu er det altså lykkedes.
Jeg fik syet nogle patchwork agtige lapper sammen. Som skal blive til to puder. De er faktisk blevet rigtigt fine, selvom det ellers er sådan noget der altid driller mig og bliver møg-skævt.

Jeg fik også syet lidt videre på nogle Bodumkande varmere til julemarked. De har ventet en rum tid i skabet.
Nu hvor symaskinen kom frem fik jeg også fat i Esters elefantkjole. Der er så mange lappeløsninger i den kjole at det er vildt den hænger sammen.... men det gør den trods alt. Den er ikke færdig. Den mangler knapper og så tror jeg også jeg bliver nødt til at rette lidt til her og der, hvis jeg skal leve med mit kreative-selv :-)

Jeg fik også knaldet et par store filtkugler sammen, som skal pyntes op til at ligne noget julepynt. Jeg tror det bliver aftenens projekt. Stille og rolig aften med limpistol og tråd.Oveni alt sy-glæden er der kommet stof med posten fra Mirjam. Er de ikke fine? Specielt det grønne går i hjertet på mig.

Rigtig skonnø weekend til alle.

2 kommentarer:

  1. Sikke fine sager du får lavet :)

    Er gald for at stoffet er nået godt frem og det kan bruges :)

    Kh. Mirjam

    SvarSlet
  2. Ved ikke om du ser min kommentar her på et gammelt indlæg, men vil høre om du har lyst til at bytte lidt stof? Er især interesseret i noget af det du har med hjerter på:) Det røde og det brune...Du kan evt. skrive til Malene_schwartz@hotmail.com, hvis du er med på en bytter:)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...