torsdag den 16. september 2010

Sofabroderier fra en trekants-fan.

Der kommer lige så stille flere jule-kugler på bordet. Men nu er jeg snart ved at løbe tør for de store filtkugler. Så der bliver ikke så mange flere før jeg har fået brugt en aften med hænderne i sæbevand og masser af filtning.


Jeg er blevet stor fan af disse to kvinders trekanter og dæmpede, men alligevel farverige farvevalg: Anne og Karen.
De er simpelthen helt fantastiske og jeg syntes jeg lærer noget nyt hver gang jeg kigger forbi dem. Derfor har jeg tilladt mig at hoppe ud i en broderet pude, stærkt inspireret af farver og udtryk. Jeg tror den bliver så fin i vores petroleumsblå sofa. I får lige det første kig her.


I mellemtiden har jeg fået en stor pose børnetøj af min veninde. Så Ester er godt garderet de næste mange måneder. Med mindre hun vokser helt afsindigt. ( Afsindigt som i at hun faktisk er vokset 4 skostørrelser hen over sommeren.... Ja 4... det er ikke løgn !! )
Nå, men posen viste sig at indeholde adskillige af mine gamle kreationer, jeg har syet til min venindes datter gennem årene. Så jeg tænker at der snart kommer et lille foto indlæg med alle mulige gamle ting fra gemmerne.
Men, det bliver ikke idag. Jeg har jo en pude der skal broderes :-)

5 kommentarer:

 1. Hvor fint:) Og tak for de søde ord! Mit trekantede broderi bliver vist kun til en lille kosmetilpung, for jeg synes godt nok, at det tager lang tid! Så hatten af for dig, hvis du laver en hel pude:)

  SvarSlet
 2. Hov og der skulle selvfølgelig stå kosmetikpung...

  SvarSlet
 3. Anne, gæt hvor mange ufærdige broderier jeg har liggende. 5 and counting .... :-)

  SvarSlet
 4. Ha ha:) Men nu har du jo skrevet, at dette broderi skal blive til en pude, så nu skal du jo leve op til det;)

  SvarSlet
 5. Åh, gud. Det er der bagsiden af bloggeri ligger..... Man kommer til at stå til regnskab.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...