torsdag den 19. august 2010

Tælle til en og tælle til to......!
Ester er begyndt at tælle...vi er nået til 4. Men mærligt nok har vi sprunget 1 over. Lige nu hedder det bare 2, 3, 4!
Så, nu skal der edder-dulme tælles.
Planen er små tal-puder, fra 1-9 som kan hænges på væggen! De skal sættes fast med kina-tape. Så man kan tage ned og sætte op igen.
Indtil videre er de bare blevet klippet ud. Jeg er lidt spændt på hvordan det går med at få syet dem sammen.For jeg syntes altid at sådan nogle projekter gemmer på uforudsete problemer. Jeg tror det ender med at der kommer pladevat i, det er vist det nemmeste.
Symaskinen kommer ikke frem i aften, for jeg er træt efter en lang dag på kursus. Men jeg har planer om at fredag skal være den helt store symaskine dag.
Så skal elefantkjolen nemlig også sys færdig.

Måske tallene skal suppleres med et plus og et minus når Ester bliver lidt ældre. Meeeen lad os nu se hvor vellykkede de bliver og om de overhovedet holder så længe.

4 kommentarer:

 1. Sikke en god idé! :D Og sikke en dejlig blog du ser ud til at få op at køre her! Vil meget gerne følge med!

  SvarSlet
 2. Hej Julia. Det er dejligt at høre. Tak skal du ha ! Bogstaverne driller mig. Jeg vidste bare at de ville. Så nu er de sat på hold i et par dage til jeg får en eller anden ide om hvordan jeg skal tumle dem.

  SvarSlet
 3. Haha! Det kender jeg kun alt for godt! ;o)

  SvarSlet
 4. He he he. Ja, lur mig om ikke jeg lige pludselig falder over dem om et halvt år og tænker " Nåååh ja, dem var jeg jo også igang med " :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...