fredag den 22. juni 2012

Så tag dig dog sammen til at få det færdigt.!!!

Barnet er afleveret til hyggeweekend med mormor og morfar, Manden arbejder ved computeren, huset er sådan nogenlunde ryddeligt, et bud er på vej med aftensmad.... og mig ? Jeg er plantet solidt i sofaen, med en sæson af Weeds på dvd. Jeg har brugt min tid på at afslutte projekter og der var ikke så lidt halvfærdige rundt omkring. Jeg har det sidste projekt på pindende, tæt på at være færdigt. Men nu får i alligevel lige bunken der er kommet ud af mine " Så tag dig dog sammen til at få det færdigt " temadage.


To huer, to sweatre, et par babysko og et pudsleunderlag til den kommende baby. Vi kommer ikke til at have et puslebord denne gang. For det første har vi meget lidt plads til det. For det andet brugte vi det ikke særlig meget sidst. Så nu har jeg istedet syet dette, med gummifrotte på den ene side. Tænker at jeg skal have lavet et par stykker mere, så vi bare kan smide til vask, når det trænger.


4 kommentarer:

 1. Det var da helt vildt, alt det du har fået afsluttet. Fede ting.

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor har du været flittig! Fine ting du har lavet!

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn trøje... Hvilken opskrift har du brugt? Den kunne nemlig være fin til min kusines lille dreng som dukker op til september...

  SvarSlet
 4. Ja, det er helt vildt hvad jeg lige havde liggende af ufærdige ting. Unikarina: Jeg håber at få lavet et indlæg snart med et par andre links der er blevet spurgt til og så skal jeg nok finde det her frem også.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...