fredag den 3. februar 2012

Min gamle mormors kreationMin fantastisk dejlige mormor er blevet en gammel dame. Så gammel at hun nu er flyttet fra sit lille hus, til et plejehjem. Hendes børn, børnebørn og oldebørn har været et smut forbi huset for at sige farvel... for der er mange gode minder knyttet til det hus. Og for at se om der var noget vi kunne bruge, inden de ting mormor har frasorteret blev smidt ud. Jeg har fået nogle skønne ting med, ting som minder mig rigtig meget om min mormor, bøger vi har læst, plader vi har hørt osv. Derudover fandt jeg også lidt af det løse.
Min mormor arbejdede i sin tid som syerske og har blandt andet også syet en masse tøj til sine børn.
Denne jakke har hun også syet. Jeg syntes både at den er helt fantastisk og samtidig måske lige lovlig retro. Måske griner mine unge kolleger ( ja, jeg er kun 31, men har altså kolleger der er 10 år yngre. og det kan godt mærkes at man ikke er helt så ung længere ) mig ud hvis jeg tager den på, på arbejdet. Jeg ved det ikke helt. Det kan være at det bare skal prøves.
Samme dag jeg snappede den hos mormor, fandt jeg et billede af min moster med den på, hun har vel været på min alder, måske lidt yngre. Selv efter en tur i vaskemaskinen dufter den helt fantastisk af mormor.

2 kommentarer:

  1. Den er så fin, og synes slet ikke den skriger retro. I hvert fald ikke ud fra billedet at dømme.
    Min mormor var mit et og alt, og jeg har også et par ting, der på trods af vask, stadig dufter dejligt og trygt af mormor. Skønt! :)

    SvarSlet
  2. Det er en meget underlig ting at skal tømme et hus efter ens mormor, som stadig er, men nu bare bor et sted, hvor alle hendes ting ikke kan være - min mormor faldt og brækkede sin hofte for et år siden, hun kom ikke hjem i sit hus igen, men direkte på plejehjem, det var rigtig svært, både for hende og vi andre, men vi fik hver især ting, som kan give minder og hun er glad for, at vi kan bruge det.
    Jeg kunne lige forestille mig, at nogle af dine kollegaer vil synes, det er en sej jakke - prøv at tage den på og se deres reaktion - jeg vil gerne høre om den :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...