onsdag den 5. oktober 2011

Til salg.

Jeg har strikket lidt her, syet lidt der og engang imellem bliver det til noget der ikke lige passer Ester eller andre af børnene i min omgangskreds. Nu har jeg besluttet at sætte det til salg. Kig under blogbiks, hvor der blandt andet ligger denne gule vest med brun retro knap. Inden længe burde der også dukke et par hjemmestrikkede børnesweatre op.

5 kommentarer:

 1. Hej Line er lige ved at strikke en sømandsweater til ham der ligger inde i maven. Så jeg været inde og bruge din diy på boblerne. Men der fremkommer overhovedet ikke noget boble mønster. Har strikket en række bobler og går pt ikke videre med projektet før jeg har opklaret mysteriet. Kan læse at du også endte ud med en slatten første model. Og jeg prøver på at stramme godt op mellem boblerne. Please hvad gør jeg forkert.

  SvarSlet
 2. Hej Lise.
  Tillykke med det.... altså med bebs, ikke med de slatne bobler.
  Det er lidt mærkeligt og lidt svært at hjælpe når jeg ikke kan se hvad du gør.
  hvis du har strikket det efter min vejledning burde de være fine og ihvertfald ikke slatne. Hvis jeg var dig ville jeg lige prøve at strikke en række bobler mere, for det er først efter et par ekstra pinde at de rigtigt træder frem.
  Jeg smider også et par links med vejledninger til dig her, som du kan kigge på. Måske er de lettere at forstå end min. Ellers kan du prøve at tage et billede af dit strik...close up og sende det til mig. Så kan jeg prøve om jeg kan se hvad der går galt. Held og lykke.
  Kh Line.


  http://www.noerkleriet-garn.dk/16304213

  http://slave6.familiejournal.dk/Handarbejde/Tips/2010-31-Strikkeskole-Soemandsbobler.aspx

  SvarSlet
 3. Tak søde Line. Jeg prøver at strikke et stykke videre og ser hvordan det arter sig. Tak for links. Kigger lige lidt på dem

  SvarSlet
 4. Det var så lidt. Hiv endelig i mig igen hvis det stadig driller.

  SvarSlet
 5. Tror jeg fik en aha da jeg læste dine links. Men må nok erkende at jeg er nød til at trævle op. Må jeg hellere få min mor til så jeg ikke taber masker.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...