fredag den 2. september 2011

Hvor heldig har man lov at være.Manner det har været en action packed fredag. Se lige hvad jeg fik forærende. De er så smukke. Og jeg var helt bims af glæde da jeg fik den gule. Lige i kølvandet på den gule kom en flyttekasse med 6 ekstra. Og det helt gratis. Nu skal der bare købes noget fin ternet stof ledning og så er hjemmet ellers smukt belyst. Måske der er nogen derude der har styr på sine designere, der kan fortælle mig om det er en Louis Poulsen " værkstedslampe". Eller hvis ikke, hvad det i så fald er ?

For at det ikke skal være lyv, så gik der lige en time efter denne fantastiske foræring og så tog dagen lige en drejning. Jeg stod ved vinduet på mit arbejde og slam...... politi og hunde væltede forbi og snuppede en bankrøver lige ude foran. Og så var der ellers kriminalteknikere og strissere i lange baner. Det må da kaldes action packed.

6 kommentarer:

 1. Sikke en skøn gul farve!
  LP har lavet sådanne lamper, men jeg tror også der findes en god del i samme form fra andre firmaer. Bedre hjælp kan jeg vist ikke være til.

  SvarSlet
 2. Sikke et held - og de ligner bestemt de louis poulsen værksted lamper, som vi har. De er SÅ fine - vi har både i stue og gang og leder efter en til, til børneværelset (mere vil have mere!)

  SvarSlet
 3. Hej Line

  Ja, sikke en dag! Godt, der er lidt action i ens liv en gang imellem;-) Og super fine lamper - jeg ved desværre ikke meget om dem.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 4. Jeg tror jeg har løst mysteriet. Problemet var at der både dukkede navnet Louis Poulsen op, og navnet wedel madsen op, da jeg søgte nettet for at finde ud af hvad de var for nogen.
  Men så vidt jeg kan se er de tegnet af Wedel Madsen, men produceret af Louis Poulsen. Jeg elsker nettet, når det sådan kan løse mysterier :-)

  SvarSlet
 5. Til tider ER internettet virkelig en sød elsker – og hjælper med at løse dilemmaer :)

  Dét var dælme noget af en sending du har fået fingrene i dér! Tillykke med dem! – og så sådan en action-packed dag ved siden af.. spændende.

  – Jens

  SvarSlet
 6. Jeg tror bestemt det er en LP pendel. Heldige dig.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...