tirsdag den 14. juni 2011

Afsluttede projekter.


Afsluttede projekter, der har ligget i ugevis og kigget på mig. Den gule sweather fik brune knapper. De blev valgt ud fra den lokale panduros lidt sparsomme udvalg. Den anden bluse er jeg blevet stor fan af og Ester har også taget godt imod den..... Den er nok ikke den sidste af sin slags. Og super blød er den, hvilket er skønt, for der må helst ikke være noget der strammer, så vil damen ikke have det på. Den eneste fortrydelse der, er at jeg ikke gad at skifte tråd i overlockeren. Og derfor er den syet med gul tråd. Men hvad, man skal jo ikke se den på vrangen :-)

7 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine ting! Jeg er i gang med en vest i sømandsstrik, som sjovt nok også er karryfarvet - super lækker farve:)

  SvarSlet
 2. Ja, man kan næsten ikke få nok af den der gule farve :-)

  SvarSlet
 3. Fantastisk trøje - den er virkelig skøn! Ikke mindst på den lille model ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de skønne. Ville ønske, at jeg kunne strikke, så jeg kunne give min Bjørk en så dejlig bluse på - er pjattet med den gule farve.
  Er den anden trøje, så den kan knappes op, eller er de blot til pynt? Kan virkelig godt lide begge to.

  SvarSlet
 5. Hej Line

  Den er super flot, den cardigan.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 6. Hej Allesammen. Tak for søde kommentarer.
  Rebekka: Jeps.... det er totalt snyd :-) Jeg er en dør til at sy knaphuller!

  SvarSlet
 7. De trøjer er så fede! Jeg er ikke særlig god til at strikke, kan faktisk kun beherske vendestrik, men trøjen kunne jo måske kaste mig ud i....Hvor finder jeg det mønster? Jeg kigger lige lidt længere nede i dine indlæg, måske du afslører det der, kunne bare ikke vente med at skrive "Skøøøønne trøjer!"

  kh Sarah

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...