torsdag den 14. april 2011

Vattæpper ...nye og gamle.
Normalt syntes jeg at patchwork godt kan blive lige vel forvirrende at kigge på og til tider syntes jeg at det er synd for retro stoffet at dets mønster ikke kommer til sin ret. Men jeg er nu alligevel blevet lidt pjattet med mit tæppe. Det gør noget ved det, at farverne er samlet. Ester opdagede det med det samme, da hun kom hjem fra vuggestue igår. Og så udbrød hun ellers: " Øjh, hvad er det, det er så flot mor" Og så gik hun ellers på eventur i motiverne, fandt hjerter, jordbær, æbler osv. Det er mors pige :-)
Jeg har sat noget rødt joggingstof på bagsiden, det har fået et tynd lag pladevat imellem og så har det blevet overlocket i kanten.
Da jeg var igang overlockede jeg vores vattæpper i kanten. De trængte virkelig. Det var en overlock eller en skraldespand ( gru !!!! ) Overlockeren havde lidt svært ved at tygge sig igennem vattet, men det lykkedes og nu håber jeg at de kan holde et par år endnu.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det fint :0)... Skønt at din datter blev glad for det. Så er det al arbejdet værd :0).

  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Hej Line

  Det er bare super flot. Jeg tror også, jeg vil prøve at lave et i regnbue-farver som dit. Du har ret i, at patchwork kan virke ret forvirrende - jeg synes det hjælper, hvis man holder sig til få farver frem for farvevirvar.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Super fede mønstre... og dejlig farvekombination.

  MVH

  Mette

  SvarSlet
 4. Maria: Ja, det var så skønt. Jeg blev virkelig glad, fordi reaktionen var så umiddelbar :-)
  Anna: Jeg har også tænkt på at lave et der er holdt i brune og gule nuancer. Det kunne jeg godt forstille mig ville være fint.
  Mette: Tak, jeg er også selv blevet ret tilfreds med resultatet.

  SvarSlet
 5. Super flot sengetæppe du har fået lavet til din pige. Går og tumler med en masse ideer ang patchwork, så er det godt man kan besøge andre blogs og finde inspiration hos andre bloggere.
  Besøg min blog på: denledigestund.blogspot.com

  Mvh Diana

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...