søndag den 17. april 2011

Påske hygge.

Ah igår var en perfekt første dag i ferien. Der blev hygget igennem og kun gjort ting vi følte for. Vi følte for hjemmelavet juice, hjemmelavet smoothies, kanelsnegle, fødselsdags-hygge hos venindes datter, Pippi på video, syning af lap på lap tæpper og alt muligt andet godt. Sjovt nok følte vi ikke for oprydning. Så derfor så huset sådan her ud kl 24.30, da vi følte for at gå i seng.Ligenu føler jeg for at hyre en rengøringsdame :-)
Men hvad... der kom en dejlig dag ud af det. Og også lidt dejlige ting. 3 tæpper i forskellige størrelser, som bliver sat til salg i Fantastfabrikken.


En lille påske-kylling i gult kom der også ud af det. Sættet fik vi med hjem, fra min veninde igår... aflagt fra hendes datter. Hvor heldig har man lov at være ? Og ja.... det er så det ansigt Ester stiller op med, når man beder hende om at smile.


Jeg sidder og prøver at skrive et udkast til en bryllupsinvitation. Rasms tegner på et billede der skal pryde invitationen. Det bliver noget med mig og Rasmus på en enhjørning, noget med Ester på en sommerfugl, noget med regnbuer og retro-tapet.... DET BLIVER GODT.
Lige en sidste reminder om min give-away, jeg trækker i aften. Du kan være med HER.

3 kommentarer:

 1. Post-hygge. Sådan skal det se ud, når man virkelig har hygget igennem.

  SvarSlet
 2. Håber ikke hun har arvet mormorens fotogene evner:-) fine fine tæpper dem glæder vi os til at sælge.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det ud til at i har rå hygget :0).

  Jeg har givet dig en award inde hos mig... Kig endelig forbi :0).

  Kh Maria og god påske!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...