lørdag den 5. marts 2011

Høj på stoffer.
Der er landet lidt nye stoffer i huset i løbet af ugen.
Billede 1: Fandt jeg i stof 2000. Og jeg blev bare nødt til at have lidt med hjem. Det blev også til noget basis stof. Der er allerede projekter igang, men dem må i vente med at se, til jeg er nået lidt længere.
Billede 2: Byttehandler, det småblomstrede med Helene og det storblomstrede med Julia. Det fra Julia er et pudebetræk, og jeg var ved at dåne af henrykkelse da jeg pillede det ud af postkassen. Det er så fint og jeg kan slet ikke nænne at klippe i det. Må snarest få købt en pude der passer i størrelsen.
Billede 3: Ester mente bestemt også at jeg skulle tage billeder af hende. Så her er hun, stadig med nattøj på ( med dertil hørende morgen-youghurt på blusen ) og hjemmepresset appelsin og gulerodssaft i hele hovedet. I det hele taget et beskidt barn der emmer af lørdags hjemme-hygge :-)

2 kommentarer:

 1. Skønne stoffer. Især det grøn/gule fra Julia. Forstår godt du var ved at dåne:)

  SvarSlet
 2. Hej Line

  Ja, sådan er det jo med os, der bliver høje af stoffer;-) Jeg må indrømme, at jeg også ofte får følelsen af, at det stof, det MÅ jeg simpelthen eje! Også selvom jeg umiddelbart ikke har planer om at sy noget specielt af det. Mon vi skal starte en selvhjælpsgruppe for stofafhængige?;-) Det ville min økonomi(og mand) nok blive glad for.
  Dejlige stoffer og dejligt billede af lille Ester.

  Fortsat god lørdag.

  KH
  Anna

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...