mandag den 28. februar 2011

Hættetrøjer på stribe og noget om D-vitaminer.


Tre hættetrøjer på stribe, næsten klar til at blive solgt. De mangler bare rib og måske en syning i hættekanten, for at holde foeret på plads, jeg kan ikke rigtigt finde ud af det. Jeg er blevet svært pjattet med hættetrøjer. De er rimelig nemme at sy og så er de meget anvendelige.... hvilket jo altid er skønt.
Jeg har i forbindelse med en masse tests for mine dårlige arme, fundet ud af at jeg virkelig mangler D-vitamin. Det kan man åbenbart godt få sådan lidt diffuse muskelsmerter af. Så nu spiser jeg dem gladeligt hver aften og håber at det viser sig at have en effekt på mine arme. De skulle også gøre noget ved træthed, hvilket ville være en fantastisk bi-effekt. For jeg kan sove altid... alle steder. Da jeg tidligere skrev om mine dårlige arme, var der mange der kommenterede med samme problem. Jeg tænker at der måske er andre derude, der har lyst til at give vitaminerne en chance.

5 kommentarer:

 1. Rigtigt flotte trøjer.

  Tak for D-vitamin-tippet, dte skla jeg lige tænke lidt over.

  SvarSlet
 2. Lækre trøjer, hva mon de skal koste, og hvad størrelse?
  Klem fra mig.
  PS: KIK FORBI :)

  SvarSlet
 3. Tak skal i ha' :-)
  Rikke: De her er str 92 ( dog er de ret store i størrelsen ) Prisen. Phew, det er jeg ikke rigtigt nået til endnu... det er altid et helvede det der med at sætte priser. Lige der bliver jeg meget vægelsindet :-)

  SvarSlet
 4. Fede hættetrøjer...Tak for tippet med D-vitaminerne...det kan jo ikke skade at tage dem og for tiden er den gule sol jo ikke meget for at skinne på os!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...