fredag den 31. december 2010

Godt nytår til alle i blogland.

Igår smuttede denne anorak igennem symaskinen. Den er syet af brunt fløjl, med frotte i kanten og i hætten. Den lille dame var bestemt ikke med på fotos, men jeg håber i alligevel kan få fornemmelsen.
Hvis der er kommet noget godt ud af min dårlige arm, så er det at symaskinen er blevet taget i brug igen, efter en lang pause. Når man ikke kan hækle og strikke, så må man jo finde på noget andet.

Det er et skønt år at se tilbage på, der er sket så meget.

Ester er blevet stor, eller større forstås. Det er skønt at have fået et barn man kan snakke med og lave ting sammen med. Det lyder banalt, men det er jo det der sker når man går fra baby til barn.

Jeg er blevet forlovet. Det var vi jo så godt som allerede. Man har ligesom sagt ja til hinanden når man har købt hus og fået barn. Men det er nu alligevel meget hyggeligt. Og jeg glæder mig til min ring kommer hjem fra guldsmeden, hvor den er ved at blive gjort stor nok til mine pølsefingre.

Og så har jeg jo startet bloggen. Jeg havde ikke den store ide om hvad bloggen skulle blive til da jeg startede den. Jeg savnede bare nogen at dele glæden over det kreative med. Her godt et havlt år efter, fylder bloggeriet meget i min hverdag. Jeg har fået 93 læsere og det gør mig rigtig glad. Men jeg bliver også mere og mere klar over at det ikke så meget er antallet af læsere, men mere kvaliteten af læsere man skal sætte pris på. Det er jo fantastisk at i læser med og endnu mere fantastisk når i smider en kommentar og ikke mindst giver en hjælpende hånd i en snæver vending. Tusind tak alle sammen, jeg er så glad for at i er der.

Jeg håber at det nye år gemmer på endnu mere bloggeri og kreativitet, en rask arm og et fantastisk bryllup.
Igår sagde lilledamen " Ester os ha lillebror"  Jeg ved ikke om jeg lige er klar til at hoppe med på hendes planer for det nye år.. men man ved jo aldrig :-)

Rigtig godt nytår til alle i blogland.... see you on the other side.

3 kommentarer:

 1. Hej Line
  Også et godt nytår til dig. Jeg kan fortælle dig, at den hæklede stjerne sad på toppen af mine forældres juletræ og pyntede:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Congrats on the engagement. The anorak is so sweet on your little guy.

  All the best in 2011!

  SvarSlet
 3. Anne : Hvor er det fedt. Det er altså lidt sjovt når ens syslerier bliver brugt rundt omkring.
  Clara: Thanks.... it's a girl... but don't worry, you're not the first to make that mistake. :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...