fredag den 3. december 2010

En arbejdende kvinde går i knæ.
Jeg har arbejder hænder. Hænder der aldrig ligger stille og dermed også er meget hærgede. Nu er det ikke kun hænderne men også håndledet. Jeg er idag blevet sendt hjem fra arbejde med en sygemelding og en formaning om at holde hænderne i ro, fordi jeg har overbelastet mit håndled. Noooooo krise. Det er slet ikke rart.
Så, nu er jeg tvunget til stilstand. Alle mine krea projekter er lagt ( midlertidigt) på hylden. Og bare tanken gør mig rastløs.

Okay, det er ikke ren krise herhjemme for den anden dag kom der den fineste pakke med tapet ind af døren.
Den kommer fra Junette og det er så fint altsammen. Faktisk så fint at jeg tror der kommer til at gå lang tid før jeg finder et projekt der ligesom er godt nok til det. Og så blev den fine pude færdig. Den er stærkt inspireret af Karen, der er sådan et estetisk menneske. Jeg elsker den! 

4 kommentarer:

 1. Oh yes, the wrists...have had it too. It's not nice is right! Please take it easy. Love the pillow!

  SvarSlet
 2. Åh, nej altså.
  Jeg kender godt følelsen af at det man bruger sine fine skatte til, det skal bare være det HELT rigtige. Så jeg er efterhånden bare over til at samle på det og have det liggende. :-D
  Jeg elsker til gengæld at se, hvad andre kan få ud af skatte de har fra mig. Så lave endelig noget!

  SvarSlet
 3. Øv, øv og atter øv...Måske kommer vi i samme båd, jeg skal nemlig til undesøgelse på sygehuset efter jul...mine fingre kan nemlig godt finde på at "sove" og det er træls, når resten af mig ikke sover!

  SvarSlet
 4. Clara: I'm really trying, but the yarn i calling me :-)
  Junette: Det skal nok komme, men det skal nemlig bruges til det helt rigtige. Går faktisk og funderer over om lille-pigens legehus skulle ha en overhaling. Det er også et projekt hvor det hele ikke forsvinder på samme tid.
  Kirsten: Ja, det er sur mås. jeg kender godt det med de sovende fingre, mit viste sig at side i nakken og trække helt ned i hånden. Men det var ikke noget en fys ikke kunne klare. Held og lykke med det.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...