mandag den 1. november 2010

Klar, parat, fødselsdag.
Ester fylder to år imorgen. Jeg er helt blæst væk over det. For det første fordi det bliver den første fødselsdag hvor hun rigtigt kan være med og nyde det i fulde drag. Men mest af alt fordi der er sket så meget det sidste år. Sikke en udvikling på bare et år.... hvis vi andre fulgte det tempo tør jeg slet ikke tænke på hvad det ville ende med. Det leder også tankerne hen på hvad der kommer til at ske det næste år, børnehave, cykel, trodsalder osv. 
Vi er ved at være færdige med de mest nødtørftige fødselsdags forberedelser. Gaverne er pakket ind og lagt frem på morgen fødselsdagsbordet. Vi har trillet en kæmpe bunke dadel/figen og kakao kugler til vuggestuen. 
Så, nu mangler vi bare at finde ud af hvad der skal serveres for aftensmadsgæsterne imorgen. Ester mener at hvis der bare er kød og kage, så skal det nok gå. Men mon ikke vi bliver nødt til at diske op med bare lidt mere end kød til aftensmad  ? Esters fætter har annonceret at han glæder sig så meget til hendes fødselsdag, at det nok bliver den bedste dag i hans liv. ( ja, seriøst, er det ikke sødt ? ) Jeg tænker at det kræver noget helt særligt på lagkage-fronten. 
Nu vil jeg bruge resten af aftenen på at hækle lege mad til min venindes datter. Det skulle gerne ende ud i en fin julegave. Måske jeg skulle se om jeg kan gøre Karen kunsten efter og lave et fint sæt med grydelapper, klud og viskestykke til.

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle fantastisk fine, hæklede sager :)

  SvarSlet
 2. Tak Mejse. Jeg er også selv helt pjattet med dem.

  SvarSlet
 3. Skønne sager du har lavet... og tillykke med datteren... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 4. Skønne ting du har hæklet, de kan da kun vække glæde. Tillykke med hende, håber I har en skøn fødselsdag :)

  SvarSlet
 5. Tusind tak for pakken. Den kom i dag, og stoffet er så fint. jeg glæder mig til at sy det ind i tæppet:)

  SvarSlet
 6. Tak for de søde ord! Vi havde en skøn dag og Ester blev frygteligt glad for de hæklede sager.
  Karen... godt det er nået frem og du er tilfreds med stoffet. Det er jo altid noget andet at have det i hånden end at se det på billeder.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...