tirsdag den 16. november 2010

hjemmelavede julegaver fra en 2 årig!

Det kan godt være lidt af en udfordring, specielt hvis man skal have flækket noget sammen folk kan bruge. Oldemor får en hjemmelavet vægkalender, med en blanding af billeder af hende og Ester og billeder Ester selv har tegnet. Jeg foresiller mig at hun bliver rigtig glad. Men, så er der jo resten af familien! Er der nogen derude der har gode ideer? Hvis der kommer mange ideer kan jeg jo lave et indlæg, sådan at alle med små børn får glæde af det. Men der kommer ikke billeder og der kommer ikke indlæg om hvad Ester laver.... for jeg har jo familie der følger med på bloggen :-)

9 kommentarer:

 1. Super ide med indlæg! Jeg har tænkt det samme, min datter bliver 2 år til februar. Her får "olderne" også en kalender. Bedstefar får et krus med billede af børnebørnene, her kunne hun jo også tegne på med de der tusser der ikke kan vaskes af igen.
  Ellers et maleri, på et lille lærred? Evt pyntet med blade, pallietter eller andet. (hvad man nu lige er til)
  Et indkøbsnet eller pude med håndaftryk, tegninger, billeder m.m..
  hmm det var vist lige hvad jeg kunne finde på lige nu. Men vil ELSKE flere ideer... :-)

  SvarSlet
 2. Hvad med viskestykker, som barnet kan male på med stofmaling? Man kan f.eks sætte håndaftryk, lave kartoffeltryk, eller bare noget frihåndsmaling :)

  SvarSlet
 3. hejsa

  kalender er en super go´idé


  måske glasmaling på gl. marmeladeglas eller andre til lys eller julekager :)
  - pynt på tændstik - æsker
  - tegning der lamineres til dækkeserviet
  kh

  SvarSlet
 4. Rigtig gode forslag allerede...

  Her hjemme har vi forsøgt med en ide...vi har en pakke med 6 forskellige farver fingermaling.
  Oscar sku ha malet håndfladen og sat aftryk på almindeligt papir, ét ark med en hånd i hver farve...så var det meningen at hvert ark skulle laves til et kræmmerhus, pyntes med glimmer, hanke i smukke papirer osv....Det skulle have været gavesæt til hvert hold oldeforældre, altså en lille "serie" med 6 kræmmerhuse med en lille hånd i forskellige farver..

  Men tror du at knægten ville ha malingen smurt på fingrene???? Han hylede og skreg og VILLE bare ikke...ik engang selvom mor gjorde det først - der var ik noget at gøre...så vi må altså finde på noget andet! Men det kunne jo være, at der var andre der kunne bruge ideen:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hej

  Da mine børn var omkring 2 lavede vi nøgleringe af krympeplast.

  Cille

  SvarSlet
 6. Hvor er i seje, med masser af gode ideer. Jeg samler sammen og laver et indlæg en dag... så spreder vi den gode børne-jule-inspiration!

  SvarSlet
 7. Ja jeg syntes snart jeg har lavet alt hvad jeg kan finde på med mine piger, så lav endelig et indlæg med nye ideer, men her er ihvertfald, noget af det mine piger har lavet.

  Male på bloklys, du tager bare en våd pensel og "kører" rundt på en fast sæbe og derefter over på en "farvelade" og så er det ellers om at male på lyset. Mine piger har også malet på hvidt stof, defter har jeg sat det sammen med noget mønsteret stof, der passer til det de malede og så syede en varmepude med grødris i. I år regner jeg med at de skal tegne på bordskånere, nogle fra cchobby.dk med en "flise" i som de sp kan tegne på med porcelænstuscher og male på muleposer. Du kan også købe hvide grydelapper og lade hende male på dem. vi har også lave nogle fine små billedrammer af trylledej, hvor du først stikker en stor form ud med en udstiksform og bagefter med en lille udstiksform, i midten, inden billedrammen bages laves der et hul i toppen, så rammen kan hænges op i et bånd, når den er bagt kan du lime et billed af barnet så det kan ses gennem hullet.
  udstik figurer med udstikforme i trylledej, bag dem, mal dem og lim en magnet bagpå.
  tegne på krus, skåle eller tallerkner med porcelænstuscher

  Maja

  SvarSlet
 8. Sikke mange fine ideer du allerede har fået. Sidste år lavede jeg et helt lille tema om hjmmelavede gaver som jeg i år flytter over på Badut. Der var mange fine ideer imellem (mange hentet fra blogland, andre i al beskedenhed mine egne). Jeg kommenterer nu med direkte link til en side hvor alle ideerne er samlet i oversigtsform så hvis du vil kikke kan du bare klikke på mit navn.

  SvarSlet
 9. Keep it comming.... :-)
  Maja du er for vild med alle de ideer !
  Marina.. må jeg linke til din side når jeg får skrevet indlægget ?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...